Nejde, ima baš otapalo za tu smolu za kupit, 😉Benzinom ne ide dole ta smola?
Ima od Sonaxa,ja sam kupio u autodjelovima kad mi je na moru kapnula smola na krov auta,koštalo je negdje oko 50 kunaPostoji sprej kaj to čisti da je čisto ko suza👍
Isti problem je imao moj tast na toj motornoj pili, odmah nakon prvog dana od kad je bila kupljena nije dobro radila. Isto je kupljena prošle godine, a pošto je bila još pod garancijom odvezao na servis i tamo ustanovili da je problem bio sa fergazerom, nakon što su kvar otklonili od onda radi dobro.Dobra večer, prošle godine sam kupio hq 135 mark 2. Pila nije puno radila(skoro pa nije uopće). Pri hladnom paljenju se gasi na leru i teže prima gas, kad se zagrije ler bude visok pa zna vrtit lanac. Treba li samo naštelati ili je moguće da je nešto drugo. Hvala na odgovorima
Jedino sam čistio filter zraka, a mješavina je 2% stihl hp ultra(mislim da se tako zove)Dobra večer.
Kakvu mešavinu imaš u motorki? Si pogledal da zrak ne vleče negde? Se kaj odšerafilo na fergazeru?
Hvala na odgovoru, trebat cu je onda odnijet na servisIsti problem je imao moj tast na toj motornoj pili, odmah nakon prvog dana od kad je bila kupljena nije dobro radila. Isto je kupljena prošle godine, a pošto je bila još pod garancijom odvezao na servis i tamo ustanovili da je problem bio sa fergazerom, nakon što su kvar otklonili od onda radi dobro.