• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Sa li koristis dekopresor samo kad je hladna iĺi stalno?
Isto pitanje za sve?
Kako piše u uputama?
Ja na 365 u ovih 20 godina kaj je imam,ne znam dal sam 5x stisnuo dekompresor

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Vjeruj mi,ima,ali sam kroz godine naviko na paljenje bez dekompresora ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ona moja ništ koristi kineskinja ima onaj mehanizam kad podegneš špagu do kraja anlasa sama.
I još uvijek radi :unsure:

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Mislim da ću ja ove godine još jednu morat uzet...ili ću ovu zamjenit, ali žao mi ju je prodati kad je stroj..ali još jedna dolazi definitivno ovog ljeta

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Isto 572, da...malo sam razmisljao o 565 ali...ipak bude 572. Nije, u stvari ja sam navikao vecinom raditi sa vecim pilama pa mi je ok, iako nako 550 se zacudim

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Njihov tip kvacila je zlo. Kinezi ih kopiraju. Zasto su takav model zamislili, na pamet mi pada samo zastita od strane konkurencije. Jer da bih potrosni element mijenjao, zvono, lancanik, moram skidat kvacilo. Potpuno bez logike. O sistemu podmazivanja lanca i sivonjama koji zatezu nebih trosio ekran za tipkanje.
Usput, slika je sa interneta, ilustrativnog karaktera.

Prilozi

• Screenshot_20230301-203119.png
    Screenshot_20230301-203119.png
    146.8 KB · Pregleda: 38

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Meni se isto to ne sviđa, srećom na većim pilama nije tako.

@Galda šteta što nema nova serija 3120, mislim da bi bila paklena mašina 😁

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Njihov tip kvacila je zlo. Kinezi ih kopiraju. Zasto su takav model zamislili, na pamet mi pada samo zastita od strane konkurencije. Jer da bih potrosni element mijenjao, zvono, lancanik, moram skidat kvacilo. Potpuno bez logike. O sistemu podmazivanja lanca i sivonjama koji zatezu nebih trosio ekran za tipkanje.
Usput, slika je sa interneta, ilustrativnog karaktera.
Sila lanca tj radijalna sila na radilici je bliže ležaju..to.mi je ok..možda ima i trik s hlađenjem

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Meni se isto to ne sviđa, srećom na većim pilama nije tako.

@Galda šteta što nema nova serija 3120, mislim da bi bila paklena mašina 😁
5125 npr ☺️. Ja sam zamalo kupio 3120 kad sam uzimao veliku pilu. Odvratilo me samo kad mi je trgovac rekao da je lanac puno sporiji od 592

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Tako nešto 😁 A kod Bana si se raspitivao? Ja sam ju isto gledao ali mi je baš nepotrebna, pogotovo u odnosu na 592

Najnoviji postovi

Na vrh