• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

vicmaher

Novi član
Tu od
9 Kol 2018
Poruka
10
Jel isto radila sa inom st 200 i husqvarna uljem?
Isti problem je bio, koje god ulje da se koristilo. 365 ju je zamjenila i taj problem se nije javio ni s jeftinijim uljima u puno debljoj robi.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Ne znam kakav kanal za ulje ima, ali imao je susjed isti problem na nekoj maloj i staroj husqvarni, 235 ili jos slabije. Napisao sam tu post da nije za sivonje, bez uvrede vama, nikako to nije upuceno vama nego iskljucivo njemu. Naime, zatezao je jako, jako poklopac lanca. 2 brezona su se pigala unutar kucista, koje je od plastike, te se sve sa vremenom deformiralo. I guma i plastika. Ulje je sibalo, curilo, ali nikako ne kako je tvornicki predvideno i napravljeno. Pobrusio sam biaxom malo ta izbocenja na kucistu i gumu malo te je bilo bolje. Eto, vrijedi pogledat ako je slican mehanizam. Stara je to motorkica, izdrzala je jako puno, ali jednostavno treba bit njezniji sa plastikom.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kod mene je otvorena pumpa na najjače, bolje nek ona maže kak spada, dok ovak ide po vodilici ja mirno spavam. 👍🙂🎻🎸🤠
Ulja mora biti. Upravo ju malo zapalil🕺😉

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da pitam iskusnije jel bi dobil kaj da kupim 565 pilu? Jer imam ponudu za 650€ bez rezne opreme ju kupit novu.
I sad neznam jel bi kaj sa tim sitnicama dobil kaje malo jača od moje?

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
517
Ja imam 365 i bila mi je vrhunska pila…. Onda sam probao 592….
Nakon tog 365 manje vise stoji na stalaži i čeka tu i tamo koji svoj dan

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,777
naravno da bi dobio, koliko god to malo zvučalo 0,8 ks to ti je skoro 20% razlike i primjeti se u radu i te kako, ja osobno u zadnje vrijeme 80% vremena radim sa 572, sad od kad sam probao ove veće vodilice na 592 ne da mi se stavljati 60 cm na nju, a sa 90 cm nemam puno posla, ali 572 i 555 ko nebo i zemlja a težine(u osjetu) nema neke prevelike razlike osim što je lakše manevrirati u sitnom granju sa 40 nego sa 50 cm vodilicom

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
517
Onda uzmi 365 ako ti izgled nije bitan. Osim ako nema velike razlike u cijeni. Iako što ima vise elektronike to ima vise potencijalnih problema.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,009
Jbga,stari dizajn,ipak je ona dosta godina na tržištu. Pusti ti to kaj ona nije lijepa,ljepota ne reže😉

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
517
U tome i je kvaka, sa novom jedino možeš plakat kad ode elektronika

Najnoviji postovi

Na vrh