4750 kn to je cijena za gotovinu ja sam kupio prije 20 dana (4,8 ks) novi x torg modelsvi partneri koji prodaju husqvarnu su obvezni prema generalnom uvozniku imati istu cijenu...
a njena cijena ti je na akciji 4999 kuna... i na to dobiješ na gotovinu svugdje 5 % popusta
jedino ovdje je cijena 4750 ... e sad treba pitati dal bi još kaj pustili za keš
http://www.trgo-agencija.hr/pila-motorna-husqvarna-365-4-6ks-6-0kg-akcija.aspx
Gdje kupiti u Zagrebu najpovoljnije Husqvarnu 365?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
365 xtorg je potpno ista pila kao i 372xp samo na jednom prelivnom kanalu ima jednu pregradu da malo smanje snagu sa 5.5 ks na 4.8 a onaj koji to ne vjeruje nek si pogleda tvorničke brojeve pozicija i vidi se da je samo razlika u cilindru koji nema tu pregradu na 372xpjučer bio u servisu i za 180 kn rješun problem, promijenio crijeva goriva i membrane po meni dosta povoljno, od 180 kn 110 je za sat posla a ostalo dijelovi, servisirana u ivaniću...dojam o servisu i serviseru više nego odličan i sve pohvale još samo da kiša stane pa da odem napraviti pravi test s njom:icon_blackeye: daju garanciju na obavljen poso o 6 mjeseci...govori serviser da je bila jedna serija sa nekom greško na rasplinjaču 365 xtorq eee da i koliko sam skužio da ide isti set membrana i na 372 xp
Karabaja jesam ti rekel membrane...
Njih si mogao sam promjeni i 110kn ostaje u džepu.
Zakaj ti je na tak mladoj motorki mjenjal crijevo?
a bezobrazno jeftino oštere lanceIma u zagrebu odličan serviser i prodaja huskvaren servis se zove PILE VILE ,I kad je motorka tam dobite zamjensku dok se vaša ne rijesi,a najbolji su mi ovi moji lokalni sumari uzme hoby huskvarnu u normalno roka snjom do iznemoglosti i onda se čudi kad crkne zato se i kaže skrti plaća dva put