• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Bendelja

Član
Tu od
19 Pro 2014
Poruka
153
Malo pošmirglaj i to će igrati i gledaj sa vedrije strane bar ti se ručka neće sklizati u ruci.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Benzin bi trebao biti dovoljan , možda nitro razređivač ako je tvrdokornije.

Bendelja

Član
Tu od
19 Pro 2014
Poruka
153
Kad je majstor mijenjao filter u spremniku goriva i crijeva mi je stavio slikonska jer su gumena bila losa koristio je zakrivljene špicange i nekakvu malo jaču zakrivljenu pincetu

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Malo pojačana kombinacija za u šumu 2 x 135 i tomosica 61.135 na tveu kupljena juče jer je imala pravu cenu tak da sad u šumi neče trebat nit menjat lanac,kad zatupi drugi mali zvrk nastavlja poso.

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
973
Dali je tko imao ovakav slucaj,pila radi ali nema poluge odozgo.grana ju nekako pogodila ,,nezgodno.

Posljednje uređivanje:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Dal češ stavit drugi osigurač ili češ pustit bez.Ovo samo osigurava davanje gasa kad se ne drži rukom cela ručka,za palenje nema veze jer ne treba blokadu za veči gas.Koji model je ?

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
Dali je tko imao ovakav slucaj,pila radi ali nema poluge odozgo.grana ju nekako pogodila ,,nezgodno.

To ti nije veliki trošak a u nekim situacijama puno znači,moja preporuka vrati u prvobitno stanje.
Onako po slici je 365 ili 372 XP,koliķo sam fulao puno ili malo?

meki

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2017
Poruka
154
Moja dobitna kombinacija...359 i 135 [emoji16]

64b25496ae649b734663fa3c21f5d79a.jpg

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

Bendelja

Član
Tu od
19 Pro 2014
Poruka
153
Sviđa mi se kombinacija 359 imam sad još treba jedna manja a nikako da se olučim koja jer su ove nove sada sa plastičnim kućištem. Kakva su iskustva sa 359 ima li popravaka.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Sviđa mi se kombinacija 359 imam sad još treba jedna manja a nikako da se olučim koja jer su ove nove sada sa plastičnim kućištem. Kakva su iskustva sa 359 ima li popravaka.
Ako ubodeš dobru rabljenu nećeš profula niti sekunde. Za kućnu i poluprofesionalnu upotrebu vrhunska motorka.

meki

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2017
Poruka
154
Ja sam uzeo polovnu 359 i zezao me frgić. Promjenjeno i radi bez greske. 135 sam uzeo novu i opet bi ju kupio da kupujem malu pilu jer je zmaj. Dvoumio sam se izmedju 135 i stihl ms180 ali je prevagnulo da 135 ima 40 a stihl 31 kubik zapremninu pa sam isao logikom da je vjerojatno malo izdrzljivija. S druge strane stihl ms180 je rađen u kini a 135 je made in sweden. Ali da se vratim na 359 pila je za nekog ko treba pilu za poluprofi upotrebu i vise nego dosta. Cuda se mogu ispiliti s njom.

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

Bendelja

Član
Tu od
19 Pro 2014
Poruka
153
Ma imam ja 359 redovito ispuhivanje čišćenje i ostale sitnice prvi veći kvar je bio neki dan pukla opruga na roto kvačilu pa je stalno okretala lanac sin donio u šumu novu oprugu 29 kuna čitavih promijenjeno za 15 min i opleti dok ti zubi ne utrnu. Pila je mrak ali ih više ne rade stari model. Znači da tražim opet malu husqvarnu jer iskreno stihl mi nekako ne sjeda.

Najnoviji postovi

Na vrh