• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Hvala ZJ, kad sam postavljao onda je negde nestao link, pa sam odustao. Ipak je za pogledat dobar.

• Like
Reactions: ZJ

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Kad sam gledao ovaj video i vidio kako se ističe neznanje, a pogotovo kad prolazi ispod trupca koji je odsečen na obe strane i zaglavljen, onda me hvata jeza. A taj sjekac nije svestan kakvu je grešku napravio.

• Like
Reactions: ZJ
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Iskreno pojma nemam, ovdje kod mene je jako slabo ostalo tak debele robe da bi ju uopće imao računa nositi do radilišta a kamoli dat tolike pare za nju, ali pretpostavljam da je više za kurčenje (isprika na izrazu) Mišljenj sam da 390 xp odnosno 592xp ili stihl 661 ili koji ve broj ima je sasvim dovoljan za šume
Jedna motorka je čisto dost za šumu, ali ak se neko oće pravit važan moraju bit bar 2 minimalno, za malo više se pravit važan 3.🙂

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Ne znači da se pravi važan nego se osiguraš ako se nešto jednoj dogodi da imaš s čim dovršiti posao, nažalost desilo mi se par puta to i bez dvije motorke kakve god da jesu ne idem u šumu.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pričamo o Husqvarni @jocc druga stvar je ak imaš štil koji se kvari, onda moraš imat više komada, al kod husqvarne moraš imat da se praviš važan, jer ipak to je ljepota samo takva. 🤭

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Imam i tomos Husqvarnu , a i sve je to ista stvar, mi koji koristimo motorke iz potrebe znamo to jako dobro.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Kad sam gledao ovaj video i vidio kako se ističe neznanje, a pogotovo kad prolazi ispod trupca koji je odsečen na obe strane i zaglavljen, onda me hvata jeza. A taj sjekac nije svestan kakvu je grešku napravio.
Kazes neznanje? Nemislis daj covjek pocetnik u poslu sa malonstaza? Nisam pogledo video ni necu. Nitko se od nas nije rodio sa motorko i min 1500 kubika na ramenima. Svi jednom moraju krent radt a stime idu i pogreske. Ko se ucen jos rodio. Imam frenda 25 god star je. Iza njega je sad 30 000 kubika sad,decko je maher u sumi,malo tu igra i genetika cini mi se. Caca ga je sa nepunih 17 god odveo Augustinovicu,ovaj mundao 660 i reko der baja. Nakon 3 dana mu pao neki ciber na pilu i propolovio. Al se nakon nekog kratkog vremena naucio. Takoder je i steyera zglobnjaka stumbo u sikaru. Zasto? Dobio je strojeve da mu umalo nitko nij nist pokazo. A kamol snjim iso i radio. A danas? Danas je maher da se 101% sumara moze sakrit. Radi scim hoces i kako hoces. Od timberq lkta,cata,ponsija i sveg ostalog. Najbolje je prozivat i srat da se vidi neznanje i pitaj boga sta. Jel se ko pito kolko je covjek tu i sta ga u to sranje nateralo.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
@jocc Znam i ja to, zato sam kupil novu u slučaju da mi stara rikne, jer nekad nemaš vremena u šumi mjenjat cilindar i klip, karike.
Fergazer, radilicu i ležaje,ili kompletnu generalku delat, zato mora bit u rezervi odma. Al dok stara dela nema potrebe za novom.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Najbolje je prozivat i srat da se vidi neznanje i pitaj boga sta. Jel se ko pito kolko je covjek tu i sta ga u to sranje nateralo.
Zašto si nešto lično svatio.?? Pa kažeš da serem, nije to način komuniciranja. Nemoj pisat šta neko drugi zna radit, već sebe stavi u taj kontekst. Ljudi svašta pišu i stavljaju na društvene mreže objavljuju, a za ono što smatram da nije uredno mogu da kažem gdje je greška.
Ako je sjekaca naterala neka sila bez znanja da radi, nije ga naterala da snima i to objavljuje i da neko smatra da je to ok. Nepostoji nikakvo pravdanje da se provlači ispod odsjecenog trupca, odnisno još gore što je iznad još jedno nerščišćeno stablo, ako ga uhvati tek je onda u sranju.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Sta znas mozda je covjek previse iskusan paje procjenio da se moze provuc ispod trupca? Nema mi gore kad krenu rasprave daje netko neiskusan u bilo cemu. Jel se nemoze metnit mogucnost nepaznje,nesvjesnog rada? Nekog trenutka? Imamo profi vocaze koje kakvih trka,motora pa ljudi ginu u banalnim nesrecam u svakodnevnom prometu. Evo preklane covjek koji tera sumarijskog CAT-a,pravio vlake. Nasuko se na panj da ga 4 dana nis mogli pomac dok nis doterali drugi buldozer,a 15 godina je radio na stroju u Kamen Ingradu i 10 vec radi u sumariji i stab sad trebali govort neiskustvo? Ne neg dogodi se. Oprosti sto sam te uvrijedio sa govorom al nij bas u redu ni ok za svaku gresku glupost govorit neiskustvo. Niko od nas nezna za onog drugog koliko ima utakmica u nogama.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Stvarno tuga i jad. Tip ko da je prvi put u šumi.
I ne sviđa mi se bacanje pila po tlu. Nimalo poštovanja prema vlasniku...a i učinak mu nije baš...
Kaj je trebal jastuk od guščjeg perja sa sobom nositi i na njega pilu odlagati?

Ja nisam baš neki šumski radnik, malo sam probal za svoje potrebe i dogodilo se da mi je ulovilo pilu pa je baltica igrala.
Ja neznam jel postoji neko na ovom svijetu da mu nije nikad ulovilo vodilicu.

Najnoviji postovi

Na vrh