Jedna motorka je čisto dost za šumu, ali ak se neko oće pravit važan moraju bit bar 2 minimalno, za malo više se pravit važan 3.🙂Iskreno pojma nemam, ovdje kod mene je jako slabo ostalo tak debele robe da bi ju uopće imao računa nositi do radilišta a kamoli dat tolike pare za nju, ali pretpostavljam da je više za kurčenje (isprika na izrazu) Mišljenj sam da 390 xp odnosno 592xp ili stihl 661 ili koji ve broj ima je sasvim dovoljan za šume
A za preseravanje?Jedna motorka je čisto dost za šumu, ali ak se neko oće pravit važan moraju bit bar 2 minimalno, za malo više se pravit važan 3.🙂
Kazes neznanje? Nemislis daj covjek pocetnik u poslu sa malonstaza? Nisam pogledo video ni necu. Nitko se od nas nije rodio sa motorko i min 1500 kubika na ramenima. Svi jednom moraju krent radt a stime idu i pogreske. Ko se ucen jos rodio. Imam frenda 25 god star je. Iza njega je sad 30 000 kubika sad,decko je maher u sumi,malo tu igra i genetika cini mi se. Caca ga je sa nepunih 17 god odveo Augustinovicu,ovaj mundao 660 i reko der baja. Nakon 3 dana mu pao neki ciber na pilu i propolovio. Al se nakon nekog kratkog vremena naucio. Takoder je i steyera zglobnjaka stumbo u sikaru. Zasto? Dobio je strojeve da mu umalo nitko nij nist pokazo. A kamol snjim iso i radio. A danas? Danas je maher da se 101% sumara moze sakrit. Radi scim hoces i kako hoces. Od timberq lkta,cata,ponsija i sveg ostalog. Najbolje je prozivat i srat da se vidi neznanje i pitaj boga sta. Jel se ko pito kolko je covjek tu i sta ga u to sranje nateralo.Kad sam gledao ovaj video i vidio kako se ističe neznanje, a pogotovo kad prolazi ispod trupca koji je odsečen na obe strane i zaglavljen, onda me hvata jeza. A taj sjekac nije svestan kakvu je grešku napravio.
Zašto si nešto lično svatio.?? Pa kažeš da serem, nije to način komuniciranja. Nemoj pisat šta neko drugi zna radit, već sebe stavi u taj kontekst. Ljudi svašta pišu i stavljaju na društvene mreže objavljuju, a za ono što smatram da nije uredno mogu da kažem gdje je greška.Najbolje je prozivat i srat da se vidi neznanje i pitaj boga sta. Jel se ko pito kolko je covjek tu i sta ga u to sranje nateralo.
jbg brate, a gdje sam onda ja u toj priči? 😁Jedna motorka je čisto dost za šumu, ali ak se neko oće pravit važan moraju bit bar 2 minimalno, za malo više se pravit važan 3.🙂
Kaj je trebal jastuk od guščjeg perja sa sobom nositi i na njega pilu odlagati?Stvarno tuga i jad. Tip ko da je prvi put u šumi.
I ne sviđa mi se bacanje pila po tlu. Nimalo poštovanja prema vlasniku...a i učinak mu nije baš...
Prema matematici ti si Kupljenec na kvadrat.jbg brate, a gdje sam onda ja u toj priči? 😁
Ti si profesionalacjbg brate, a gdje sam onda ja u toj priči? 😁