• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
@Kupljenec naravno da volim ;) ,ovde sam isao poslije kise . Ukupno 5 prikolica sam izvukao i na kraju mi dodje covjek kuci njegova njiva kaze nemoj vise hocu da kosim travu poderaste mi njivu i nisam smio vise jer cijeli put kroz njive.😄😄

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
@Kupljenec naravno da volim ;) ,ovde sam isao poslije kise . Ukupno 5 prikolica sam izvukao i na kraju mi dodje covjek kuci njegova njiva kaze nemoj vise hocu da kosim travu poderaste mi njivu i nisam smio vise jer cijeli put kroz njive.😄😄
Da li je došao goloruk?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Najvjerojatnije Blaževič

Ja bi radije u vitrini gledal i brojil 15 soma kuna nego bilo kakav alat s kojim bi trebalo raditi.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Nije, nema ju kod Blaževića, servis Ban u Nuštru
Ja bi radije u vitrini gledal i brojil 15 soma kuna nego bilo kakav alat s kojim bi trebalo raditi.
Za ovo zlo treba imati i kila da bi se radilo sa njom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Znaš kak se veli:
- Ak nemaš 100 kila, nisi čovjek
- Ak imaš 100 kila - onda si svinjče 🤭 :hahah:

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
A za šta je potrebna takva motorka.
Iskreno pojma nemam, ovdje kod mene je jako slabo ostalo tak debele robe da bi ju uopće imao računa nositi do radilišta a kamoli dat tolike pare za nju, ali pretpostavljam da je više za kurčenje (isprika na izrazu) Mišljenj sam da 390 xp odnosno 592xp ili stihl 661 ili koji ve broj ima je sasvim dovoljan za šume

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
O pobogu,pa za drva
Znači pila je za drva, otkad to. A kad je za drva što tolika, možda mogu I manje. Voleo bi videti gdje se primenjuje na našim prostorima, ako si radio il budeš radio sa takvom pilom stavi video da vidimo primjenu.
Ja imam neku od 7 kg i 4kw i sa njom rusim stabla do 150 cm bez problema. Vole bi videti kako neko barata sa tom od 12-15 kg, a verovatno ima stabla za rušit od 200 do 250 cm, pa mu treba.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ocito je nekom trebala ili trebala. Isto ko i stihl 880/881. Da ljudima nije trebala ili netreba sumnjam da bi ju trgovci uzimali da skupljq prasinu. Eto recimo firma iz mog mjesta ima presoflex vodoprivreda ima 2 881. Kad reguliraju rjeku decki ruse velike vrbe.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Kak ti ni jasno? Popne se na susjedno stablo i na drugom pomlati svu krošnju u jednom prelazu!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
To je pila (kak i one štilovke kaj smo ih gledali na sajmu u Gudovcu prije deset let i čudili se ko puran glisti) samo za pokazivanje.
Ko normalan bi pri nama s tim delal.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Ma zato i kažem, čemu će služiti. Al se postavlja svašta što je daleko od iskustva, ideje ili neke praktičnosti.

A vidi ovoga:
Tuga i jad.

Posljednje uređivanje od moderatora:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Iz mojeg iskustva mogu reći da meni služi da brže obavim posao, malo je teža al koliko ju ja trebam to se ni ne osjeti skoro. Kombiniram 3 pile raznih snaga tako da svaka služi za nešto. Radili smo i 30 godina sa ff61 i išlo je super, ide i koristim ju još i danas al jednostavno sa ovom puno brže napravim posao. Većinom kad smo u šumi brat i ja ako radimo istovremeno ja sa 661 ispilim više od duplo nego on sa ff61. Nažalost daleko idem i moram nešto i napraviti da ne idem doma prazan. A kad pogledam cijene nije bila ni toliko skuplja i kad već kupujem normalno da ću uzeti jaču. Ionak mene će služiti još 30 godina ak budem mogao raditi s njim. Naravno da radim s njom svaki dan i da mi je to posao sigurno da bih razmišljao više o težini i vjerojatno ju onda ne bi kupio.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Stvarno tuga i jad. Tip ko da je prvi put u šumi.
I ne sviđa mi se bacanje pila po tlu. Nimalo poštovanja prema vlasniku...a i učinak mu nije baš...

Najnoviji postovi

Na vrh