Evo ja imam od Husqvarne hlače i na sreću samo sam ih lagano okrznuo tako da ne znam koliko štite ali se osjećam sigurnije sa njima. Mana im je težina i malo je teže hodati u njima pogotovo kad se radi na većim kosinama, ne može se napraviti veći korak jer ne dozvoljavaju to. Da opet uzimam obavezno bih uzeo sa tregerima.Kad smo kod zaštitnih šumarskih hlača, ja sam u potrazi recimo pa bi sugestije dobro došle…
Možda nije uspjelo jer je s Štilovkom izvodil test 🤭Evo ga jedan nas balkanac u njemackoj ,ima korisnih stvari
Ja ih imam Husqvarna Clasic, malo jesu problematične za ljetnih vrućina i neudobne što se tiče džepova (što god staviš u džep nekim čudom završi na ja...među nogama), ali ako uzmemo u obzir da im je u biti funkcija zaštita...sigurnije se čovjek osjeća u njima, s druge strane ak ti paše veličina predložio bih ove Oregon zaštitne hlače L - Trgovina i usluge BlaževićKad smo kod zaštitnih šumarskih hlača, ja sam u potrazi recimo pa bi sugestije dobro došle…
ti si sigurno kupio čudotvorni model koji štiti i ja..... Takve su sigurno i najskuplje budući da štite najveće blagoJa ih imam Husqvarna Clasic, malo jesu problematične za ljetnih vrućina i neudobne što se tiče džepova (što god staviš u džep nekim čudom završi na ja...među nogama), ali ako uzmemo u obzir da im je u biti funkcija zaštita...sigurnije se čovjek osjeća u njima, s druge strane ak ti paše veličina predložio bih ove Oregon zaštitne hlače L - Trgovina i usluge Blažević
Čuj, otprilike koliko para toliko muzike. Jeftinije se nađu oko 500-600 kn. Po meni najveći im je problem što je vruće u njima i nisam baš pokretan. Probao sam Stihl, husqvarna i one koje drži Titan iz Karlovca. Više manje ista stvar. Sljedeće ide neki cjenovni razred 1000-1500kn i mislim da su tu već te sve hlače puno bolje napravljene što se pokretljivosti i ventilacije tiče. Ja sam nakraju uzeo Husqvarnine tehnical extreme, tko ga fučka, safety firstKad smo kod zaštitnih šumarskih hlača, ja sam u potrazi recimo pa bi sugestije dobro došle…
koja im je cjena?Ja sam nakraju uzeo Husqvarnine tehnical extreme, tko ga fučka, safety first
Šuma je opasan sport koliko god bio oprezan…
Ja imam točno takve. Mogu reći da si nešto pokretljiviji nego u onim jeftinim za 700 kn, ali je svejedno vruće u njima raditi.Isel sam danas pitat za ove…
Hlače DYNAMIC VENT
<ul><li>Udobne i sigurne za rad zahvaljujući elastičnim umetcima i zaštiti od trnja i vlage</li><li>Posebno lagane radne hlače za radu u šumi i ljeti </li><li>Klasa zaštite od presijecanja 1, dizajn A (EN 381)</li><li>Otvori s patentnim zatvaračima za protok zraka straga na natkoljenici...unikomerc-uvoz.hr
Uglavnom gledam negde u tom cjenovnom rangu 1000-1500 kn