Pozdrav
Evo danas pilio sa 550xp mark2,i moji dojmovi posto je to prvi put da radim sa takvom pilom i prvo neko ozbiljnije piljenje za mene,pila je meni tezinom taman,ono imam osjecaj da imam stroj u rukama a nije teska,vodilica je 38 cm i dok sam krenuo,pila je doslovno upadala sama u drva,jos nemam iskustva i tehniku pa sam radio vise s oprezom i onak kak sam mislio da mi bude dobro,pritom sam najvise pazio da mi ne uhvati vodilicu da mi zacvika,danak neiskustvu je bilo da sam negdje sa lancem potegnuo po zemlji i naravno,to vise nije bilo to,pa je pocelo u rezu da se dimi i da umjesto lijepe piljevine ko krpice je isla vise ko prasina,onda sam mislio da je nesto sa uljem i podmazivanjem,ali je ulje islo van,postavio sam ulje na maksimum i trosi jedan tank ulja i goriva,pa je u pomoc uskocil susjed,nabrusili lanac i dalje ide po starom😀,za mene je glasna,moram nabaviti slusalice za zastitu,imao sam i zastitne naocale,bolje da sam stavio vizir s kojim flaksam,uglavnom,jako zadovoljan,i nadam se da se budem i dalje usavrsavao uz vas tu na forumu iskusne ekipe.
Pozdrav i zivili