odmah k tišljaru nek' počne delati novu vitrinu po mjeri (po mogućnosti hrastovu). Nije moguće da se takva pila čuva skupa s kiselišom???... da nema kak papriku kiselu deti🤭
Sad bi trebal još jednu vitrinu za Stihl.. 🤭Izgleda da kupio Vitrinu samo za Husqvarna modele. 🤭
vrlo je izgledno da bi mogla završiti u oglasu skupa sa rakijom Čuvati nekaj kaj ne treba baš i nema nekakvog smisla. Samo je pitanje kad bu to žena predložila/napravila/naredbovala........Ovisi kaj bude žena rekla, ja mislim da nebu urodilo plodom, izgleda da bude ipak kiseliš na kraju u toj vitrini. 🤭
To znam,samo me zanima kolko da podmazuje kolko da stelam,manje vise,sredina,koja je najbolja opcijaMotorka ima stelajucu uljnu pumpu?
Ak ima, s donje strane motorke, kod vodilice je jedan sarafic, na kojem stelas da baca vise ulja ili manje. Oznsceno je u koju stranu je vise, odnosom manje
Jel to onda na sredinu odvrnuti vijak ili malo vise od sredine prema makisimumu?Po meni je najbolja opcija za nas koji puno ne pilimo naštelati da potrošnja rezervara goriva bude jednaka rezervaru ulja, ulja da malo ostane.
Tak je kod mene i nisam propal zbog kapi ulja više ni obogatil se zbog kapi manje.