Poštene pile ti idu od 545 na dalje. Sam ćeš naravno odlučiti koliko hoćeš para datiPa htio bi jednu poštenu pilu, a ne mogu se odlučit između 560xp i 572xp
555 je baš ono što ti najvjerojatnije treba, zato sam i napisao da su one dvije overkill ali prika, tvoje pare i nakraju ti znaš što ćeš raditi s njomA 555 je dosta jeftinija od 560xp i ima veću vodilicu neznam baš dali je to ta klasa ko 560xp
nije kalsa kao 560 nego je 560 xp nabrijana 555, ja imam 555 i 572xp i obje su strojevi, zapravo imam 2 555, jednoj je godina prošla prije par dana a drugoj dvije godine, sa pilama osim reznog seta nikad ništa mjenjano nije a pile su u poslu svaki dan, ako kupuješ pilu za sebe, za svoje potrebe sa 555 nećeš sigurno pogriješiti, ali ako ti je za gušt...ni 572xp ni 560xp su odličan izbor i to je onda samo do tebeA 555 je dosta jeftinija od 560xp i ima veću vodilicu neznam baš dali je to ta klasa ko 560xp
Malo se bojim da mi ne bude 572xp preteška, ali opet gledano samo 1kg teža od 560xp, a opet da mi 572xp ne bude teška za obrezivanje i manje poslove u šumi.... Neznam...Kaj got kupiš nemreš pogriješiti 👍
Čuj, za obrezivanje se koristi 135 i slične pile, čisto informacije radiMalo se bojim da mi ne bude 572xp preteška, ali opet gledano samo 1kg teža od 560xp, a opet da mi 572xp ne bude teška za obrezivanje i manje poslove u šumi.... Neznam...
Ispričavam se, nekak mi promaklo.To je PARTNER kod Krapine, odnosno Polje Krapinsko?
Skroz ok. Lancol nije pretjerano zahtjevno ulje tak da nema smisla po meni bacati novce na skupa uljaVidio sam taj M1... Kako se pokazalo? Cijena je povoljna..
Skroz ok. Lancol nije pretjerano zahtjevno ulje tak da nema smisla po meni bacati novce na skupa ulja
Kupil sam ja taj varaždinski (pretpostavljam da se radi o Forolu) pa mi je otopil farbu u rezervaru za ulje.
Vjerojatno mislis na ovo.Vidio sam taj M1... Kako se pokazalo? Cijena je povoljna..