Jooj boze ti ko da si amater, kod nas ima masu ljudi koji su skepticni oko autotune-a, pa jedino se kod Blazevica jos prodaje 261 bez m-tronica, nigdje drugdje. A da ne pricam o direktnom ubrizgavanju, nismo mi DE pa da sve prolazi kod kupaca jer imaju para za skupe popravke itd. 365 klasican fergazer, 564 za šumare i bok, to je moja logika koju vi niste shvatili@Lumberđek a koja bi točno bila svrha 365 ako imaš 564? Pilu koja je pol kile teža, pol kW slabija...za što bi nju koristio? I zašto izbaciti 555 i 560? Ja ih imam obje i 550 i 572 i svaka od njih ima svoju funkciju, sa svima se radi i niti jedna nije beskorisna. Ja osobno naj radije radim sa 572xp, sa njome mogu odraditi 90% posla koji radim, ali zašto bih, sa druge strane radije radim sa 560 nego sa 365, Što naravno, ne znači da 365 ne valja niti da bi ju trebalo zabraniti, sorry ali ja ne kužim tvoju logiku
Ali zašto baciti ciglu u vodu? Očekivao si pravokutnike? 😁Ja bacim u vodu ciglu, a ono krugovi. Nema tu logike, nema tu logike.![]()
U DE ju ima za kupit, najveći online dućan ju isporučuje od 14.1.2026. Brijem da si u krivu oko faze testiranja.Dobro, ali znaš li ti da 564xp još uvijek nema na Hr tržištu? Znači to je pila koja je još uvijek u fazi testiranja i možda ponegdje u slobodnoj prodaji, nemam tu informaciju za ostatak svijeta. Znači do sada bi, po tebi, ljudi bili ograničeni na 555 i 365? (iako si u prethodnim postovima izostavio i 555), ali ok, to je tvoje mišljenje i ja ga kao takvog poštujem, samo sam pitao jer nisam kužio zašto tako misliš.
druze imam ja i 550xpg sa tim maticama,al sam mislio da stavim deklu sa tim maticama i na 357 ako ima da odgovara od neke iz serije 5Sumnjam da će ti odgovarati išta, oblik nije ni približno sličan prema 357. Kupuj 555 ili 565 ako zelis matice koje se neće izgubiti. To su takve fore, da ako zelis modernu pilu, ne mozes uzeti 365, 357 nego moras kupiti seriju 5.