Äiko
Član
- Tu od
- 19 Lip 2011
- Poruka
- 264
Nije gospodarsko čudo ali je stabilna država, jedna od najstabilnijih u ovoj krizi, a i Češka i Slovačka ne zaostaju puno i nebi se bunio da smo i mi takvi; to može zahvaliti u prvom redu proizvodnji, što kad nas ima u tragovima. I nisi dopisao da je kod nas svaki četvrti zaposlen u industriji, u državnoj ili vezano za državu tj. mi ih u neku ruku plačamo :roll:Poljska opće nije nikakvo gospodarsko čudo.
I nemoj mi o Škodi govoriti da je poluproizvod :axe: Naša ide bez greške (130t km, a znam jednu koja je prešla 500t km i još se kotrlja)
U Karlovacu se proizvode najbolji svjetski pištolji, puške(HS Produkt) i usprkos tome naši policajci i vojnici sa njima rade piz*arije sebi na štetu :lol:Kažete Karlovac ima nešto razvijeno. Da nije Polančec iz Karlovca. Da nije Tehnix ugrađivala nešto? Najte biti smješni.
Imamo i mi lokalni Tehnix i lokalnog Polančeca, kakvo je to grad da nema čovjeka iz stranke - Inace moj dobar prijatelj :rolfer:
Otvarat škole sa zanimanjima koje trebaju, a ne onih kojih su puna burza to vrijedi i za prekvalifikacije. U Karlovcu je krenulo nekako u tom smjeru, već je i vrijeme :roll:Obrazovanje? Kod nas u Osijeku većina ljudi ima barem jednu prekvalifikaciju, bilo da je nešto u svezi računovodstva, pvc stolarije, računala, poljoprivrede i sl. Otvarat škole da generiramo još veće degenerike po nekom programu koji nema veze sa pameti? Ćemu?
...bla,bla,bla. To pitaj SAD, oni vole to raditi za "dobrobit svijeta" :mrgreen:Ajd da Vas sve skupa pitam kako svijet...
Forum i služi za razmjenu mišljenja Političarima su već puni džepovi, sad pune čarape :lol:Samo konstruktivno i debatiramo. Što mi duže odlažemo ulazak u EU to političarima punimo više džep.
Zato se i zove tajna da ne znaš za nju :finga:Pitanje jel Hrvatska ima i jednu tajnu službu?Jel toliko tajna da ni ne postoji