Z
zetor4718
Guest
zaboravil si pribrojit mito koje obavezno ide s radom u državnim firmama...i onda ćeš shvatit kak sve financiraju bez brige i pameti...
nedaju nikakav mito,znaj i da je sa mitom završeno!
zaboravil si pribrojit mito koje obavezno ide s radom u državnim firmama...i onda ćeš shvatit kak sve financiraju bez brige i pameti...
Ma nitko nije rekel da daju, već da primaju :finga:nedaju nikakav mito,znaj i da je sa mitom završeno!
Sanader i Polančec što su uradili HR to nijedan ratni zločinac iz Srbije nije uradio!
Živjeli Židovi i štriganje ovaca
S kim god sam razgovarao o ovoj temi svi kazu kako su jako protiv ulaska i svi vele kako ce referendum pokazati da je oko 70% gradjana za. I svi s kojima sam razgovarao se pitaju ko je taj ko ce glasati za. Ja osobno kad bi mogo dao bi dvostruki glas protiv. Prijatelj mi je najmanje jedanput tjedno u Madjarskoj i veli da su tamo redoviti prosvjedi za izlazak iz Unije ali da se to ne daje u javnost i da to policaji uredno razjure. Veli na sve strane prosvjedi ogorcenih ljudi. Osobno sam razgovarao s covjekom koji je jesenas bio u berbi grozdja u podravini, njegova prica je da je nekad imao na desetke hektara vinograda i da je jednostavno dobio novce da se to sve unisti i da odustane od proizvodnje.
Znate li koliko šećerana je nekad bilo u Madjarskoj a koliko ih sada radi? Neka odgovori neko pametniji od mene.
Kakva unija nataknem ih! Kome se svidja nek seli u uniju! Stariji ljudi vec govore kako cemo mi zaliti za Beogradom i da cemo se gorko kajati jer ce Brisel biti malo gori gazda nego nekad Beograd.
Zivi bili pa vidjeli a ja im se ne veselim niti najmanje. Netreba mi nista njihovo, kog ce mi vraga njihiova pomoc za ovo i ono kad ce to u konacnici oni sebi naplatiti visestruko. Sve ce to nas kostati preskupo. Kakve place, kakve crne mirovine... lazu ljude da ce cvjetat cvjece... ma tko ce nam to podici standard ako nebudemo sami zasukali rukave? Iskoristit ce nas maksimalno, sazvakat i ispljunut dok nebudemo vise slatki!
Politikom se bave gotovo savršeni kriminalci!
Realno gledajući tada je toliko vrijedila kako se njome upravljalo. Da ju MOL ili OMW ili bilo koja druga kompanija nije kupila i restrukturilala i da se nastavilo voditi ju na "hrvatski način" danas bi bila kao HAC, ACRZ, HŽ...grupacija MOL ne isplativši realnu kompletnu cijenu za preuzimanje
Na kraju će završiti tako da će iznad dvojica biti oslobođeni i još im platiti za duševne boli koje su pretrpili, nebi se čudio :rolfer:Sanadera i Polančeca staviti u program svjedoka (trenutno su ti ljudi teški barem 20 milijardi dolara) da priznaju krivnju iako imamo sve dokaze protiv njih
Realno gledajući tada je toliko vrijedila kako se njome upravljalo. Da ju MOL ili OMW ili bilo koja druga kompanija nije kupila i restrukturilala i da se nastavilo voditi ju na "hrvatski način" danas bi bila kao HAC, ACRZ, HŽ...
Na kraju će završiti tako da će iznad dvojica biti oslobođeni i još im platiti za duševne boli koje su pretrpili, nebi se čudio :rolfer:
Kontam , mene tebe žao ..ti vodiš revoluciju ..kladim se na mali prst da bude 70% glasalo ZA .
Jednostavno je kasno za negiranje , razloga je milion ..ne da mi se nabrajati .
Primjer takvog bračnog para ima u mojoj ulici,oba dvoje rade u državnim firmama i plaće im nisu ispod 7000kn,kupili su kuću,sredili je,kupili novi auto i idu na zimovanje i ljetovanje ukratko rečeno žive bez brige i pameti!ljudi su ok,ne preseravaju se i slično.znam da takvih primjera nema puno ali ima ih dosta.a i šta nam fali:domaće kobasice i vino,jede se prstima i čačkalicama,malo šunke i rakije ljute i meni nema ljepšeg života.kad vidim šta jedu po tim restoranima pa to ni svom psu nebi dao da jede...