• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ima li netko u Hrvatskoj da prodaje Lovol traktore?

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
583
Mislim da prodaje netko u Ivanićgradu...ne ipak je u Pleternici, Danijel doo

Lovro Vdović

Novi član
Tu od
24 Svi 2024
Poruka
11
Mislim da prodaje netko u Ivanićgradu...ne ipak je u Pleternici, Danijel doo
Gledao sam malo još prije 1 godinu.Ja ne znam jer on i dalje radi,nema ga na njuškalu,a na google karte piše da radi...Trebam nazvati i provjerit...

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Mislim da je ta priča završila. Sad su indijci na redu sa svojim modelima. Osobno sam bio u dilemi da kupim novog Kineza ili indijca sa 50 ks ali se nisam usudio. Čini mi se da su preslabi sa kvalitetom na duge staze.

Lovro Vdović

Novi član
Tu od
24 Svi 2024
Poruka
11
Mislim da je ta priča završila. Sad su indijci na redu sa svojim modelima. Osobno sam bio u dilemi da kupim novog Kineza ili indijca sa 50 ks ali se nisam usudio. Čini mi se da su preslabi sa kvalitetom na duge staze.
Ja sam razmišljao o Lovolu 354,404 ili 454...Nisu pre skupi,a kvaliteta koliko čujem je okej.

Najnoviji postovi

Na vrh