Na modelima koji imaju ručicu sa desne strane prvo stavljaš bočni poklopac a tek onda poklopac hidraulikaHvala Bogu pa 539/533 na toj strani gdje je razvodni ventil imaju mjerač za ulje, a ne ukapčalicu od koje se dobe sijede na glavi dok se uzubi vilica, a silikon se suši u međuvremenu -_-
Jel more ta kamera snimak poslati kad je u ulju?
Normalno da imam kamericu, to si svako danas može priuštiti.Pa nisam siguran..treba vidjeti specifikacije...ali mislim da se može jer ako su snimali titanik na 3500 metri može i pedalj pod uljem..valjda..hm.
Ali da ti odmah odgovorim da ne bi pitao bezveze ,ljudsku glupost ne može ,to znam.
HvalaAko pitaš s kvalitete slike. Ti ne znam kako će biti kada se leća zamasti
Ako pitaš sa stava elektronike. Ulje, dizel, mast ne smetaju ništa. Mobitel možeš uzeti i staviti u ulje i raditi će ko na zraku da je..
Heh al kak biti siguran da su sjele dobro? Prije je otac tak delal pa fina regulacija nikad nije radila jer bi škare od fine regulacije pobjegle iza, a samo ova od podizanja bi sjela na kotačić...Na modelima koji imaju ručicu sa desne strane prvo stavljaš bočni poklopac a tek onda poklopac hidraulika
Ali treba ispuštati ulje jer smo valjda shvatili da ulje ometa vidljivost.kamera može pomoči za vilicu a ne poklopca..govorili smo o vilici
Več sam pisal i stavljal slike tog mog meni lakseg načina.Heh al kak biti siguran da su sjele dobro? Prije je otac tak delal pa fina regulacija nikad nije radila jer bi škare od fine regulacije pobjegle iza, a samo ova od podizanja bi sjela na kotačić...