• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Na mojem ne lupa lupalo je prije kad je skroz bio dignut hidraulik jer je previsoko dizo postelano kad je pumpa mijenjana i sad nista ne lupa!!

Tu od
20 Sij 2016
Poruka
76
Pozdrav ekipo, ne usudim se isprobavat da nebi morao zvati pomoc pa da vas pitam za misljenje, jel bi isao imt 539 s creinom 3200l na zemlju, znam da po cesti ide, ali za zemlju mi je sumljiv dosta, sta vi kazete?

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ovisi.. Ako je na donje kopčanje možeš probati, a na pufer u neka brda ici, ja osobno ne bi baš.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
A ako je zemlja i pomrzla onda teško bez lanaca da može i uz mali brijeg.

Tu od
20 Sij 2016
Poruka
76
Nema bas u medimurju brda, ima al ne u mom kraju tu je vise ravnica i nista vise
Hmm a nist budem probav pa vam javim kak je proslo (ne prije subote)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Naš 539 več 15 godina vuče cisternu 3000l, ali samo kad je suho tad se može s puta skrenuti na zemlju, kad je mekano nemože ju ni 565 vuči, odmah se zakopa.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Nemaš problema kad je potpuno suho, on ide i u manji brijeg/brdo bez problema. Kad je mekano nemoraš se ni truditi ju kopčati za 539.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
A jesi ga probao propeti s cisternom? Ja imam istu i bojim se da bi mi propinjala Zetora 3511..

Tu od
20 Sij 2016
Poruka
76
Kolega sad je neznam tocno sta znaci propeti, jel mi mozes pojasniti?
Mislis li pod tim ako sam ga probao opteretiti s cisternom, probao sam

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Ja sam vozio jednom prilikom na svom 533 creinu od 3000l. Nije uopce preporucljivo. Da se obaviti posao. Ali treba jako paziti da se ne dogodi kaj. Po zemlji koja nije suha nema sanse da bi isao. Moje misljenje.

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

Tu od
20 Sij 2016
Poruka
76
U subotu budem probav pa vam javim kak je proslo, s tim da je suho tlo vec kod nas nije nista padalo 2tj a na toj zemlji se ne zadrzava voda tak da bi moralo ici

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Kolega sad je neznam tocno sta znaci propeti, jel mi mozes pojasniti?
Mislis li pod tim ako sam ga probao opteretiti s cisternom, probao sam

Da ga vozis na zadnjim kotačima kad naglo kreneš :)

Tu od
20 Sij 2016
Poruka
76
Ahaa, nisam isprobavao, ali kod normalne voznje po cesti me nije dizalo mada je upravljac bio kao servo, ali dizalo me nije nikad

Najnoviji postovi

Na vrh