Malo sam otanjio sa zivcima, nekad kad sam tu dosao na forum, sam postovao clanove sa iskustvom, sad svi sve znamo, pogotovo kad su gluposti u pitanju, ako ova. Raspisemo o trakatoru koji je jednostavan kao bicikl, al opet se nesto pametuje, jednostavno vec duze vrijeme gubim vrijem na ovom forumu. Rijetko kad da cujem nesto pametno, jbg.
Ostalo je jos par clanova od kojihe moze dobiti nekakav savjet i sl, kao inace u zivotu vecina vlada, tako su i ovdje na forumu nametnuti neki niski standardi, dize li ili ne traktor, jebe mi se nek dize, nek ga prevrne, to smo apslovirali kad smo poceli voziti, sad ja pisem sa svoje 41 godine o tim gupostima,
Neki bi se trebali vratiti u 7. razre osnovne skole, da ponove osnove fizike, zakon poluge i sl.
Izvinjavam se-ispricavam, tu sam na forumu susjedne meni drage drzave, pisem drugim jezikom i jos pametujem, trebao bih kao gost da postujem forum, al eto imao sam potrebu da ovo napisem, jednostavno da ne pametujemo oko jednostavnih stavri, ne samo u ovoj temi nego inace na ovom forumu,