vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
moraš centrirati radilicu i spojničku
Zanima me dal je netko ugrađivao mjerač razine goriva u rezervoar od 539, naime dosadilo mi je stalno guranje kojekakvih štapova i slično pa me zanima kakve su alternative. Na ebay-u ima neki univerzalni set, mjerač razine goriva (plovak) i indikatorski sat.
E sad taj set ne košta bogzna što ali vjerojatno je žešća nekvaliteta pa da nebi to crknulo u roku odma zanima me što preporučate? Paše li od kojeg drugog traktora ili auta i slično. Prethodno spomenuti set ostaje ko zadnja alternativa.
Razumijem vrsiti naruzbu za neki zapadni traktor.Nerazumijem narucivati filtere za IMT kad se mogu kupiti na svakoj benziskoj pumpi.
Pozdrav,
Trebam info za filtere ulja i goriva za IMT 533 Deluxe. Prije raskapanja naručio sam nove filtere i to samo uloške sa brtvama. Tek kad sam sve raskopao vidim da su gore bili kompletni filteri sa kućištem kojima se ne može promijeniti uložak. Tko i kada je to stavljao nitko ne zna.
Sad pokušavam naći takve filtere ali gdje god pitam nikome nije jasno što točno tražim i blijedo me gledaju te mi za 533 svi nude samo uloške. Filter ulja je na navoj i uspio sam na njemu pročitati FILTRON OP525 (mislim da je zadnja 5 jer slabo vidi). Pretpostavljam da je netko za filter ulja stavio nosač od 539 koji je na navoj...
Na filterima goriva ne piše ništa znam samo da su plave boje :icon_confused: . Filteri goriva imaju odvojive čašice na dnu (jedna staklena druga metalna). Ulošci u tim filterima su fiksirani, zalijepljeni za dno kućišta i nisu izmjenjivi.
Bilo kakva informacija je dobrodošla. Ako treba mogu poslikati stare filtere goriva.
Hvala.