vrlo lako da mu je stara remenica na konus, a ove od Jakopića nisu
vrlo lako da mu je stara remenica na konus, a ove od Jakopića nisu
Ja se ne sječam da sam ikada naletel na konusnu remenicu na tim pumpama.vrlo lako da mu je stara remenica na konus, a ove od Jakopića nisu
Normalno, ako nisi vodu ispustil iz bloka na pipi.Molim pomoć, mijenjao sam gumene cijevi od vode na 539 pa usput i antifriz. Stavio novu mješavinu antifriza i vode ali stane samo ŠEST litara. Malo sam ga ugrijao ali nikako da povuče vodu u sistem da mogu uliti ostatak tekućine. Usput, gdje se nalazi termostat ?
on traži pumpu a ne alternator :icon_pidu:Uzmi polovni od golfa2 benzinca, bosch....i stavi svoju remenicu od 17mm, tako sam napravio na 533, vise nikad problema
Da na bloku s lijeve strane, bliže kabini otprilike ispod auspuha.
Ljudi kako su se pokazali ovi sicevi za 300kn turski? Valja li to što?
ako imas oko 120kg kao ja,puaju fedri raspada se naslon,:mur:Da na bloku s lijeve strane, bliže kabini otprilike ispod auspuha.
Ljudi kako su se pokazali ovi sicevi za 300kn turski? Valja li to što?
ja sam ga rastrgal oko 400 sati rada,sa svoji 125kg,di bi se mogao onas srpski kupit oni su bili zakon.:icon_super:Ja imam takvoga na 539 i ako si malo teži čovjek nakon 6-7 godina budes moral klocnu metati pod zic da ne sletis na volan van, a da ne spominjem o pucanju tapicirunga(nakon 3 godine se je izvadil tapicirung iz onog obruba). Po ljetu ak ostane malo duže na suncu spržiš si rit na njemu no kolko para tolko i muzike
da, baš to.. našao sam na par mjesta al s navojem 10 mm što bi trebalo biti od fiata. E sad kad bi se napravio reducir da li bi taj mogao staviti? Trebao bi on po nekoj logici obavljati istu uloguvjerojatno ono sranje s mebranom