Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Sad sam se setil, jedan 560 na poglavarstvu i jedan je gore kod onog kaj je nasledil 533, ako se ne varam ..... velim ti ja, u tvojem naselku je više IMT-a nego svih ostalih skupaMuha, mislil sam na 533/539, u skladu s temom.
540 i 542 su ipak malo moćniji traktori.
Koliko znam još su 3 540, po jedan 542 i 549. Nisam siguran, možda i jedan 533 kod onog vozača u Podravci iz donjeg sela...
Danas smo opet probali, uspjeli smo ga upalit brzo sa starterom...Pa ima goriva u diznama, gledali smo...
Kad upali radi kao da ga guši nešto (variraju mu obrtaji) al nakon 5-10min proradi i onda radi odlično...al sutradan opet ne pali. I na šlep teško pali mora ga se vući da bi osto upaljen..
Samo vas dvojica odajite lokacije tih dobrih traktora.Sad sam se setil, jedan 560 na poglavarstvu i jedan je gore kod onog kaj je nasledil 533, ako se ne varam ..... velim ti ja, u tvojem naselku je više IMT-a nego svih ostalih skupa
Može biti, ali po simptomima je do boš pumpe.Danas smo opet probali, uspjeli smo ga upalit brzo sa starterom...
Upali,dimi crno i jedva sam sebe vuče. Jel može bit do zraka?
Kakav je filtar zraka probaj od spojit.Danas smo opet probali, uspjeli smo ga upalit brzo sa starterom...
Ste probali kam zakretati boš pumpu? Goriva očito ima a zrak mu lako dodaš ako skineš za probu crijevo usisa.Danas smo opet probali, uspjeli smo ga upalit brzo sa starterom...
Koristiš neko specijalno gorivo obzirom da trošiš manje od 30 litara godišnje? Vidim da je žute boje?