Dečki nemojte ZJ-a shvaćati ozbiljno, on se šali ili mu žal kaj nema raketu ukratko. 😊Pa je malo ljubomoran, al nebumo mu zamerili, nek živi u zabludi. 😂🤭
Ali kaj se meni danas dogodilo, problemi veliki nastali na raketi, joj kaj mi zlo došlo.
Taman bil gotov sa šlajsanjem borovine na tranik, dojdem doma i vidim ko da mi kaplje nafta negde, sad ja gledam, štunderam, razmatram i niš ne vidim. A reko idem ju deti pod sušu kad bu kiša, pa da nije vani baš. I taman kad bi zašel u kabinu vidim kap kak kapne ispod filtera, odma se sagnul da se uvjerim jel tu kaplje, i imam kaj videt, pojelu mi glumicu na onom leptir šerafu, samo kak ju pojelo nemam pojma, miši nisu mogli nikak.
Niš idem raskopat, i opet show program, nije samo gumica nek je i ona šajbica neka od klingerita ili od čega je, a takve nemam, tj i imal bi ju al ko bu ju našel.
Pa si mislim idem kupit nove filtere kad je već tak, i dojdem u dućan kad ono samo jedan filter ima, sutra dolazi roba veli mi.
Reko daj jednoga kaj sad, pa lani sam mjenjal oba dva. Veli a ove šajbice isto nema, a niš bum ju zmislil, imam klingerita doma, ali nerem najti logajze, ali sam ju ipak napravil, i del novu glumicu i to je sad kak Bog zapoveda, raketa nemre i nesme bit u kvaru, nikad neznaš kaj bu trebala.
Hmmm, znalci a kak komentirate ovo kaj piše za koje je sve traktore filter? Ha?
Raketa je1. Onda sve ostalo. 🤭
To sve govori o raketi, ona je broj 1,sve drugo su samo traktori.
Al ja iz toga seta samo malu gumicu zel kaj mi trebala.
Evo ga.
Nova šajbica, al sam ju zmislil 😊
Pa sa gumicom.
I ne kaplje više 👌
🚀je spremana za nove izazove i avanture. 🍺👍🚜