Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ja danas skužil da mi rukavci imaju lufta, lijevi kotač oko milimetar i pol, a desni čak 2 milimetra, odma obustava posla, i pregeld kaje sad to, nemrem tak delat. A još kaje najgore oba dve garaže mi zametane da neremem nutra sa traktorom, nek vani moram delat, nema mi gorega.
Odma prvi kraj u zrak da pogledam.
Naravno mora biti adekvatna dizalica.
Ova 20tona diže, ta je dobra za prvi kraj.
Da moram zadnji onda bi del onu od 30 tona.
I sad kad je u zraku kad probam nutra van kotač cimati luft je, moram to auspiksat, ali opet problem, nekome posudil mazalicu a neznam kome, i nemrem to slagat dok nemam mazalice, i još ktome mi minivaš ne dela da to sve operem, kolko posla i troška imam sad oko tih 3mm lufta. Ali i to bum složil da se mogu bezbrižno voziti kak Bog zapoveda bez straha. Bez minivaša i mazalice niš nemrem.
Odma prvi kraj u zrak da pogledam.
Naravno mora biti adekvatna dizalica.
Ova 20tona diže, ta je dobra za prvi kraj.
Da moram zadnji onda bi del onu od 30 tona.
I sad kad je u zraku kad probam nutra van kotač cimati luft je, moram to auspiksat, ali opet problem, nekome posudil mazalicu a neznam kome, i nemrem to slagat dok nemam mazalice, i još ktome mi minivaš ne dela da to sve operem, kolko posla i troška imam sad oko tih 3mm lufta. Ali i to bum složil da se mogu bezbrižno voziti kak Bog zapoveda bez straha. Bez minivaša i mazalice niš nemrem.