Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Nebuju kola tuda išla😉🍻
Identičnu situaciju imal s raketom, jedino kaj sam ja na lijevom boku završilLakše ozljede obojica.
Traktorista skretal lijevo a kombi pretical.... navodno krivi oboje podjednako...
Interesantno je kaj je ferac suh ko barut
Onda u reduNebuju kola tuda išla😉🍻
A raketi bilo kaj, ili tebi?Identičnu situaciju imal s raketom, jedino kaj sam ja na lijevom boku završil
Zašto osobne aute nisu mogli pustit da prođu, bilo je mjesta.Raketa se parkirala
Teška prometna u Sokolovcu: Zastoj više stotina metara - Podravski
Naši su reporteri na mjestu teške prometne nesreće koja se oko podneva dogodila u Sokolovcu. Na mjestu događaja su uz policiju i hitnu i profesionalnipodravski.hr
Na raketu bi kod takvih radova bilo poželjno smotirati neki "bullbar" da ne dere farbu s haube sprijeda bezveze 😉Ovo je nadmoć od traktora, neznam jel postoji kaj u toj klasi da bi ovak malčiralo, prek kabine gacija i neznam kaj. 🤭
Ni meni ni bratiću niš, raketi spigana felga i kabina i moral ispustiti ulje iz dizni iA raketi bilo kaj, ili tebi?
Moral budem, jer ovo nije normalno kaj ona sve radi, to nebi ni jedan drugi traktor mogao🤭Na raketu bi kod takvih radova bilo poželjno smotirati neki "bullbar" da ne dere farbu s haube sprijeda bezveze 😉
Bit će da mu se zamjerila raketa pa je zato pobjegal 😂Valentin se izvukao iz blata i pobegao u Nemacku