• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Kad je kabina skinuta da bi ju dobil u vinkl trebaš šablonu.
Bez nje moreš do prolječa mlatiti po njoj i kad ju vratiš na traktor samo bu još gorje izgledala ;)

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Znam da je već prežvakano 1000 put, al jel ima neko shemu struje, da ne moram pikati

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Ima u temi IMT elektrika nekakva shema al mislim da ti to previše ne bude pomoglo.
Kolega @plus bi ti mogal više pomoći oko toga ak ima volje...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,772
Joj ja se isto zahebavam sa strujom...mene zafrkava uticnica za prikolicu...sve spojil i nisam imal masu...na kraju mi oksidiral spoj u zmigavcu... di se mogu kupiti neke kvalitetne 7 polne uticnice i utikaci? Sve mi sad radi ali nekad malo gubi,poziciju na prikolici...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Malo kontakt spreja čuda čini…
Zemi šarafciger i pažljivo raširi kontakte na utičnici i utikaču ;)

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,772
dobra ideja...sad sam kupil onaj fleksibilni kabel i utičnice, pa nek sad malo izdrži tak, al dok me počne opet zahebavati definitivno mijenjam na ovo...

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Joj ja se isto zahebavam sa strujom...mene zafrkava uticnica za prikolicu...sve spojil i nisam imal masu...na kraju mi oksidiral spoj u zmigavcu... di se mogu kupiti neke kvalitetne 7 polne uticnice i utikaci? Sve mi sad radi ali nekad malo gubi,poziciju na prikolici...
Svaki dućan s auto dijelovima bi moral imati kvalitetnije utičnice i utikače, konkretno traži HELLA utičnice i utikače meni se jako dobro pokazali, a i nisu toliko skupi.

lepoglavaX

Član
Tu od
21 Pro 2020
Poruka
49
Možda kome pomogne

Prilozi

• IMT 539 Elektroinstalacija i Shema.jpg
    IMT 539 Elektroinstalacija i Shema.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 465
  • IMT 539 - Električna Shema Traktora.png
    IMT 539 - Električna Shema Traktora.png
    23.2 KB · Pregleda: 439
  • Elektro Shema El. Insalacije - Univerzalno.jpg
    Elektro Shema El. Insalacije - Univerzalno.jpg
    26.5 KB · Pregleda: 413

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Znam da je već prežvakano 1000 put, al jel ima neko shemu struje, da ne moram pikati
Ja sam mišljenja da je shema glupost. Ionak buš dodal kojekakve lampe, možda rotirku, radio, kakav izvod za nekaj..... a toga u šemi nema.
Ja nikad ni jednu instalaciju nisal složil po shemi, uvijek iz glave.

Ako buš stavljal nove osigurač kutije predlažem ti da staviš osigurače kakvi su danas na autima jer onih starih bakelitnih osigurač kutija koje su dobre više ne proizvode

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
I pokušaj kutiju od osigurača izvesti ispod volana kao od imt560 ili zetor, puno bolje i manje ih prašina napada i lakše ti je kontrolirati osigurače, ono predviđeno mjesto iza filtera zraka je naj lošija opcija.

Najnoviji postovi

Na vrh