Evo mene opet - i dalje IMT 539 ( ima cca 800 RS) gubi gas - snagu - ako neko ima još kakvu ideju zahvaljujem.
Dakle promijenio sve fleksibilne lajtunge, nove filtere goriva, poslije dvije nove AC pumpe stavio električnu pumpu goriva / ja za sada zadovoljan /, nosio sve dizne bošisti, propuhao -bez dizni- ostale krute lajtunge ali opet sve isto - dakle.
Traktor pali od prve, mirno radi, ne dimi, ne pregrijava se, ima snage i sve je super prvih 10 tak minuta.
I tad počinje začarani krug - kod većeg opterećenja ( malčiranje, vožnja uzbrdo) u nekom trenutku ko da mu netko uzme gas on gubi snagu - okretaje ( mogu dodavati gas ručicom koliko hoću ali on uopće ne reagira) i ja ga tako pustim ne ugasi se, muči se tako 5-6 sekundi i onda eksplodira - primi gas (makar je i dalje pod istim opterećenjem) sam od sebe, povuče i radi tako dobro slijedećih 10 tak sekundi i tako u krug. Kada se dobro zagrije ponekad ni u leru neće primati gas i onda proradi i tako u krug ...
Problem je vjerojatno negdje u krugu goriva ali gdje dalje tražiti, što još promijeniti, kako znati dali negdje vuče zrak jer sve je suho.... ne zabuhava se, jednostavno radi i onda izgubi gas ...
Slijedeće što mi je ostalo je bosch pumpa, makar mi se ne skida vjerojatno ću i nju skinut i odnijet bosišti ali on mi veli da možda to ne riješi problem jer su i dizne bile OK -samo malo podesio.