• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,947
A i ti imaš mušteriju, baš cjepidlači🤭
Centimetar sim tam nema veze.
Pusti ti to, sve je on to posteno platil i tringelta dal.
U ono vreme ja sam to s veseljem napravil, danas me više niko u takav zahvat nebi nateral.
Jedino da se baš zainteresiram i nekim čudom dobijem volju.

U konačnici od svih mojih obnova i matura jedino jos ova je ko iz dučana, a dobro, i onaj 2511 je ko novi, a i onaj ferac se drži.... svi ostali su ubiti i uzalud vam trud svirači.

Ako se to želi napraviti kak treba onda su za podmetanje najbolje stare dobre žilete. Onda nema greške + koristiti laservagu:ppozdrav:
Ja sam imal pločice na mjeru, a žileta isto nije loša ideja za poslužiti se umjesto inatrument limova.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,947
Ima, samo je malo slika ostalo u njoj.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,784
@MUHA kak riješit cukanje prednjih kotača? Imam one gume s 3 crte, par let stare.. I čim dojdem na grabu il šaht odma mi počnu cukat kotači i moram se nogom uprat u onu sponu u kabini da se smire.. Ima kakvog riješenja? 🤔

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,784
Postavi amortizere na spone ;) 🤭 :ROFLMAO:
Čak sam i o nečem takvom razmišljal, kak imaju ovi 1000 ccm cestovni motori..
Jer ne vidim de bi bil problem, inače se volani super i ide dost ravno, al eto z tim cukanjem imam problema. Očito da je preveč podmazan 😅

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,043
@MUHA kak riješit cukanje prednjih kotača? Imam one gume s 3 crte, par let stare.. I čim, dojdem na grabu il šaht odma mi počnu cukat kotači i moram se nogom uprat u onu sponu u kabini da se smire.. Ima kakvog riješenja? 🤔
Ako ne želiš rastepati volan i slagati sve kaj je potrošeno postoji privremeno rješenje problema. Imal sam isti problem na IMT-u 539 i onda sam malo raširil prve kotače tako da sad ne"gledaju" prema unutra (kako je ispravno naštelan špur) već stoje prema van (ne previše). Na taj način se više troše gume, ali kotači više ne plešu. Ponavljam, to je privremeno rješenje dok se problem ne rješi kako treba.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,784
I kaj se more ugraditi? Novi dijelovi z kojima bude imal više lufta nego ve ima.. To mi se ne dopada..
Hmm, kotače bi mogel malo širom podesiti, bar da se umanji to cukanje..
Postoji mogućnost prerade volana na jednu sponu koji bi išla z kučišta prema prednji osovini? Tak kak ima univerzal npr?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,043
Ja sam razmatral varijantu da povežem sponom oba dva kotača, ali sam zaključil da bi spona bila prenisko i onda sam odustal od te ideje.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,784
Iskoristiti ovak nekaj? (označeno na sliki)
Pa onda bi bilo prenisko i dok se servo volan montira..
Možda čak i odnaprijed, al onda bi smetalo za prvu vuču.
Ma samo da se more normalno prejti tehnički, odma bi mu toga servija zmontiral

Prilozi

• Screenshot_20211006-220824_Chrome.jpg
    Screenshot_20211006-220824_Chrome.jpg
    30.3 KB · Pregleda: 33

Najnoviji postovi

Na vrh