Kaj ga nisi spustil do kolega gliboko kad znaš da raketa to vleče kaj od šale? Nije valjda da šparaš plug ili si v strahu da ga nebu raketa pretrgla?Ma nema veze, lako to sfrezam. Pa to sad ide glatko
Da si nabavil onoga vola iz dežele ve nebi imal problema jer bi on popasel oranjeJe al neznam koju, prvo moram krave nabavit. Ali sad bum ovak ostavil da se zemlja malo oporavi.
Si ponorel, kak bi ga raketa pretrgla? Jedino se more dogoditi da mu ostane negdje u zemlji pa ga nemre najti! i onda dojde domom i veli punici da je s`e pooral, a pluga ni!Kaj ga nisi spustil do kolega gliboko kad znaš da raketa to vleče kaj od šale? Nije valjda da šparaš plug ili si v strahu da ga nebu raketa pretrgla?
je kaj je je, fala na upozorenjuBirajte riječi malo, zaboraveli ste da je i plug IMT, znači da se i on ne dere i ne puca...
Ma nisam siguran kolko sam išel gliboko, ali kak sam videl de koji čokot tak sam malo spusti dublje, velim bitno da sam njih maknul. Ovo sad opet mogu zorat i frezat i bilo kaj. 😉Kaj ga nisi spustil do kolega gliboko kad znaš da raketa to vleče kaj od šale? Nije valjda da šparaš plug ili si v strahu da ga nebu raketa pretrgla?
Da si nabavil onoga vola iz dežele ve nebi imal problema jer bi on popasel oranje
Bez pluga ha? Dobar si dobar😉ma raketa je zakon. 🙂😇Si ponorel, kak bi ga raketa pretrgla? Jedino se more dogoditi da mu ostane negdje u zemlji pa ga nemre najti! i onda dojde domom i veli punici da je s`e pooral, a pluga ni!
Eh vidiš nisam se sjetio pogledat kolko je potrošila, ali nije puno, ono je bilo sve treća spora ler gas🙂Raketa je poznata ko mali potrosac ,koliko je danas uzela nafte 😂 😂 jel mogao biti rezervoar ?
Ne troši se, pardon. Ko ni raketa, sam kaj se raketa dere.Ne dere se, ušutkan je...
ja sam isto umjesto 11 cola stavil takve kakve su i na tvojemu i takve su upisane u knjižicu. Budući sa su veće možda je malo slabiji, ali je zato malo brži. Orem u trećoj sporohodnoj umjesto u prvoj brzoj i to je to. Tvornički su ih isporučivali i sa 11 i sa 12 cola.ja sam imal 10 i 11 i sada imam 12. sve su dobre. mislim da su 12 ipak najbolje jer ipak imaš onu neku misao dok se vožiš da pod istim gasom ideš malo brže. ove 10 i 11 su bile polovne kaj sam nabavil od susedov i ripne su uglavnom bile nepostoječe tak oda ove "nove" 12 sa ripnama na pola idu odlično. tamo di sam prošle godine bio sa 11 na granici propadanja sada idem fantastično.
Evo, suze mi idu na oči i srce me boli. Takvoga stroja terati po takvome blatu je velika grehota.Ma čitam malo o tim gumama, pa vidim imam više vrsta, reko ak bum kupoval nove da znam. 😉
Evo jedan video od danas. 🙂
Znači 12 da i ostavim?ja sam isto umjesto 11 cola stavil takve kakve su i na tvojemu i takve su upisane u knjižicu. Budući sa su veće možda je malo slabiji, ali je zato malo brži. Orem u trećoj sporohodnoj umjesto u prvoj brzoj i to je to. Tvornički su ih isporučivali i sa 11 i sa 12 cola.
Prve su mi 6,50 i pašu se sa zadnjima od 12 cola i tak raketa bolje izgleda.
Je i meni, al nemam kud drugde, tu je voda tak kroz celo leto, sutra bum ju valjda opral.Evo, suze mi idu na oči i srce me boli. Takvoga stroja terati po takvome blatu je velika grehota.
Nema labavo💪ima nas, makar smo u manjini ali ima nas kojima su rakete nezamjenjive 🙂👍🍻😳😇🎸Stari lav 533, 72. godiste i dalje se neda… View attachment 41227 View attachment 41228