Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
ja sam isto umjesto 11 cola stavil takve kakve su i na tvojemu i takve su upisane u knjižicu. Budući sa su veće možda je malo slabiji, ali je zato malo brži. Orem u trećoj sporohodnoj umjesto u prvoj brzoj i to je to. Tvornički su ih isporučivali i sa 11 i sa 12 cola.ja sam imal 10 i 11 i sada imam 12. sve su dobre. mislim da su 12 ipak najbolje jer ipak imaš onu neku misao dok se vožiš da pod istim gasom ideš malo brže. ove 10 i 11 su bile polovne kaj sam nabavil od susedov i ripne su uglavnom bile nepostoječe tak oda ove "nove" 12 sa ripnama na pola idu odlično. tamo di sam prošle godine bio sa 11 na granici propadanja sada idem fantastično.
Evo, suze mi idu na oči i srce me boli. Takvoga stroja terati po takvome blatu je velika grehota.Ma čitam malo o tim gumama, pa vidim imam više vrsta, reko ak bum kupoval nove da znam. 😉
Evo jedan video od danas. 🙂
Znači 12 da i ostavim?ja sam isto umjesto 11 cola stavil takve kakve su i na tvojemu i takve su upisane u knjižicu. Budući sa su veće možda je malo slabiji, ali je zato malo brži. Orem u trećoj sporohodnoj umjesto u prvoj brzoj i to je to. Tvornički su ih isporučivali i sa 11 i sa 12 cola.
Prve su mi 6,50 i pašu se sa zadnjima od 12 cola i tak raketa bolje izgleda.![]()
Je i meni, al nemam kud drugde, tu je voda tak kroz celo leto, sutra bum ju valjda opral.Evo, suze mi idu na oči i srce me boli. Takvoga stroja terati po takvome blatu je velika grehota.![]()
Nema labavo💪ima nas, makar smo u manjini ali ima nas kojima su rakete nezamjenjive 🙂👍🍻😳😇🎸Stari lav 533, 72. godiste i dalje se neda… View attachment 41227 View attachment 41228
samo nemoj kupiti Trayala, ali ti to sigurno već znašMoral bum kupit jer su mi ove spucane, nezmam od čega ali jesu, na ovoj desnoj znutra mi se šlauf već vidi.
ovo je jako tužna. 2 brza i ideš (može i trečom kroz tu vodu bez problema samo treba biti zalafanMa čitam malo o tim gumama, pa vidim imam više vrsta, reko ak bum kupoval nove da znam. 😉
Evo jedan video od danas. 🙂
Kaj se te ne zoveju .... Dotrayalke?samo nemoj kupiti Trayala, ali ti to sigurno već znaš
Da se ja isto malo nadovežem, mogu se staviti i 14.9-24 gume sam kaj onda treba mjenjati i felge, ali bi onda to bil sasvim treći traktor 😎👌