• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
imt ima i previše snage samo prijenos snage je problematičan. traktor je lagan i ako ima loše gume onda samo šlajfa. možda tko bi napunio zadnje gume sa vodom . zanima kakv bi rezultat bio.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,768
Koje zadnje gume.kupiti za 539? Ima li razlike izmedu proizvodaca?
Koje.prednje gume? Ima razlike izmedu onih okruglih ili onih sa ripnama?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ripne donesu više blata na cestu.
Evo kak znam..

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Drug ima 539 i ima skoro pa nove cultor 11.2.28 i prezadovoljan je , sad je kupio nove cultor i na zetora.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Tast ima na 539 cultor jedno 5-6 godina i prezadovoljan je a radi dosta sa njim i nije baš u ravnici, isto ih imam na ursusu i meni su super.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Evo kak znam..
Jel to več pumpica zuji?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
tik, tik, tik..
Jedino ako je kakav pakleni stroj spojen na kontakt

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
A so, ta je klipna?
Znam da si ugrađival davnih dana

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Pozdrav za forumaše...nije me bilo jedno brojem all...sređuje fergu..nabavljen je već novo sjedalo i novi blatobrani...ide nova lamela.druk ležaj.nova kolijevka.mijenjaju se semerizi na radilici.boš pumpa je bila kod bošiste..volan je sređen..ako mognem kupiti ću i novu haubi...533 je traktor

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Evo kak znam..
Od čega je volan?
Mene zanima od čega bi se dal' na 549 uvaliti kakav duboki volan kak Zetor ima ili Torpedo 🤔

Na vrh