• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,701
Ugradi i jedan mjerač na poklopac ac pumpe koju si izbacil jer tam zaostane još par deci ulja ;)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Uglavnom kasnije su jedan drugom dali infuziju na auspuh.

Prilozi

• 20230501_160343.jpg
    20230501_160343.jpg
    87 KB · Pregleda: 45

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
Nakon zimsko proljetnog šarafljenja i svih ostalih radova, pila uspješno prošla tehnički. Sad dolazi teži dio, treba delati ;-)
Bome starcu treba samo felge pofarbati i može na njuškalo za 4000.
Baš lijepo izgleda 👌👌

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
236
Ideja je obojati i mašinu i felge u sivu kako je prednja maska i ovaj dio oko mjenjača. I ovaj lim oko volana, instrument ploča je prilično ofucana, ona me još bode u oko. Međutim, sad to nije prioritet, moguće kroz iduću zimsku pauzu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,701
Meni je lepi takav kakav je.
Jedino kaj bi napravil je poradil malo na sjedalu radi udobnosti i zamjenil nosač filtera ulja za novi tip.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
U čem je problem sa tim ulošcima filtera ulja da ih svi mijenjaju za obične na navrtanje?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,701
U čem je problem sa tim ulošcima filtera ulja da ih svi mijenjaju za obične na navrtanje?
Možda i neznam zabrtviti, ali meni je uvijek jednostavnije odšarafiti filter i baciti ga u poštanski sandučić nego skidaj lonac, peri lonac, pazi kolko buš ga stegnul da ne cvikne gumicu, a na kraju ti pušta gore na vijku na pločicama.....
Filtere goriva nebi mjenjal jer je ove lakše zabrtviti nego one novi tip ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,701
To je moje mišljenje, ne mora značiti da sam u pravu.
Meni je tak lakše.
To kaj su danas i auti vratili se ulošku ne mora značiti da je bolje riješenje, najvjerojatnije i je, ali proizvođačima filtera

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Mene više muči kvaliteta današnjih lajtunga za gorivo, jedva da je napravil 150 sati od generalke i sline da nije normalno. 🤦‍♂️

Najnoviji postovi

Na vrh