Nisu majstori pa ne znaju zabrtviti..i skuplji su ,a za svoj 533 sve najboljeU čem je problem sa tim ulošcima filtera ulja da ih svi mijenjaju za obične na navrtanje?
Možda i neznam zabrtviti, ali meni je uvijek jednostavnije odšarafiti filter i baciti ga u poštanski sandučić nego skidaj lonac, peri lonac, pazi kolko buš ga stegnul da ne cvikne gumicu, a na kraju ti pušta gore na vijku na pločicama.....U čem je problem sa tim ulošcima filtera ulja da ih svi mijenjaju za obične na navrtanje?
Sline na spoju?..ili na srediniMene više muči kvaliteta današnjih lajtunga za gorivo, jedva da je napravil 150 sati od generalke i sline da nije normalno. 🤦♂️
Znači neznaš jer reciklirati se može i jedan i drugi, a i recikliraju se obaKulike ja znam vratilo se ulošcima radi recikliranja..znači 533 je i onda vil ispred svog vremena
Reciklirati se može ali nije isto reciklirati gavrilović mesni narezak s konzervom ili bez konzerveZnači neznaš jer reciklirati se može i jedan i drugi, a i recikliraju se oba
Recikliranoi kakvo ulje od njega ispane na kraju![]()