• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Ma to je idealno napravljeno. Pere ga voda i štiti ga blato. Još je dodatna pogodnost kaj možeš na njega stati gda ulaziš u kabinu. Ne trebaš nikakve šarafe, dosta je samo komad drota i sve funkcionira samo tako. Sreća je kaj uglavnom štop šalter treba kad se ide na tehnički. Tu su se inženjeri iskazali do maksimuma.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Da je proizvodnja dijelova za motorna vozila i traktore tako "jednostavna" proizvodili bi dijelove na svakom uglu ulice. Hodamo po našim ulicama, a one su nam tužno prazne, nema više puno dobrih majstora, nema kvalitetnih dijelova... Želja za brzom i lakom zaradom je uništila kvalitetu, odavno.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Sad je sve obrnuto. Dijelovi se proizvode na svakom uglu u svakoj pekari a ono malo dobrih majstora kaj je ostalo mora te proizvode dopeči da bi ih uopče uspel ugraditi ako se stari nedaju obnoviti.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nemam kaj pametnoga dodati, jer oduzeto, poništeno, uništeno nam je i onak sve dobro, iz te "sfere"...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Baš čudno da je blok motora hrđav, inace su svi masni da farba ostane ko nova 😎
Uredne makine nema šta! 🍻
Dosta je suh traktor, a i bil je u rukama dobrog majstora pa je sad jos bolje suh.
A perem ga jedno tri puta godisnje, pa valjda malo i zahrđa, a s godinama je valjda minivas odnel farbu.

Nek on bude hrđav, farbal ga nebum nikad jer ne volim motore zakamuflirane farbom, a valjda za mojeg zivota nebu bloka pojela hrđa, a za dalje me ne zanima.
20220509_202425.jpg
20220509_202349.jpg

Jedino mi ova ac pumpa malo rosi naftu, a stara 2 god.
Mozda da se zamjeni sa slovenskom, bi bil mir.

Inace, u opasnom je pohodu na 10000 rs bez generalke motora, sad ima 8300.
U biti, puno toga je na tom traktoru slagano, samo sam motor (sklopovi, glava, radilica, lezajevi) nisu dirani nikad.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Mi smo štop šalter nabrikali ako se ne varam od Unimoga, doduše na 560 ali isti jarac, šljaka.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Mi smo štop šalter nabrikali ako se ne varam od Unimoga, doduše na 560 ali isti jarac, šljaka.
Imaš fotku tog prekidača od UNIMOG-a, da vidim kak šljaka?
Na 560 čak ni nije tolki problem jer je on naspram 539 do 549 visok...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Dobil je moj ljubimac i novoga luleka na periskopu..

Prilozi

• 20230430_133031.jpg
    20230430_133031.jpg
    95.5 KB · Pregleda: 45

Najnoviji postovi

Na vrh