Ja bi htel doživeti kak budu izgledali ovi današnji hermetizirani kad budu stari ko 533...Trup imt-a se kupa 3x kak i riba..boja ,ulje,nafta.
Ja bi htel doživeti kak budu izgledali ovi današnji hermetizirani kad budu stari ko 533...Trup imt-a se kupa 3x kak i riba..boja ,ulje,nafta.
reko si da bi htio vidjeti današnje u tim godinama a ne "one"Nemoj tak, zadnji je proizveden tam negde 88-e. Skoro pa smo generacija
Da odgovorim sam sebi na pitanje od prije par mjeseci. Isčeprkao sam informaciju da je ovaj gornji šaraf navaren na maticu kako bi služio kao neki nosač za bočnu kosu.Što se tiče puštanja ulja na osovini ramena volana, koliko sam skužio, na spoj kućišta volana i osovine koja izlazi iz njega ide klasični semering, a onda između kućišta i ramena volana ide onaj veći dihtung od filca? Kakva je uloga tog filca ako već postoji semering? Koliko sam laički mogao isprobati, nemam nigdje na volanu lufta, ništa se ne klima. Međutim, otkrio sam da moram prvo proučiti ovo što je neki "majstor" prije mene smislio na desnom ramenu. Lijevo isto lagano slini, ali ono je složeno kako treba biti, dok desno ima ovo pošvasano čudo s dodatnim šarafom. Zanimljiva kreacija za koju treba otkriti što je vezano s čim i što drži što.
View attachment 55314
View attachment 55315
Realno da vidiš mojega sa 10000 radnih sati još je mehanički ko beba osim kaj je limarija zguljena i malo povinuta(moram probati isčeprkat nove blatobrane i donje segmente haube od nekuda), al mjenjač, kvačilo i hidraulika u super stanju! Jedino je motor na izdisaju :/ , al se ne predaje još uvijek 😎Ovi stari Ferci, ko god ga je imalo čuval izgledaju ko da su tek punoljetni