To ne bi trebao biti velik kvar, ako se imalo razumijes .Skini odozdo sa zvona plocu 4vijka , baterijskom lampom posvjetli unutra vidi na sredini korpe kvacila 3vijka sa kontra maticom treba ti 2. 13vilasta kljuca toje na potisnoj ploci ,malo otpusti vijak da smanjis zazor izmedju potis. ploca ,zatim zategni kontra mat. tako sva tri vijka. Tu se podesava kvacilo kardana .Pozdrav, molim pomoć. Jučer sam htio pošpricati krumpir protiv korova ali nije išlo, ne mogu uključiti kardan.... Znači dvostepeno kvačilo, IMT 539, stisnem pedalu do poda i ne ide. Kao da nije dovoljno stisnuto kvačilo... Da li je to veliki kvar i kako riješiti ?
Gdje si ga podesavao.Ugasis traktor, ukljucis kardan i upalis traktor. Ja tako radim otkako ga imam. Podesavanjem nisam dobio nista, pretpostavljam da je pukao jedan zub na potisnoj ploci i ne odvaja. Mozda je to i kod tebe slucaj.
Motor bez generalke do sad ?Realno da vidiš mojega sa 10000 radnih sati još je mehanički ko beba osim kaj je limarija zguljena i malo povinuta(moram probati isčeprkat nove blatobrane i donje segmente haube od nekuda), al mjenjač, kvačilo i hidraulika u super stanju! Jedino je motor na izdisaju :/ , al se ne predaje još uvijek 😎
Pital sam danas baku i veli da se ne sjeća da je delana generalka na njemu, a ni na motoru se ne vidi da su dihtunzi drugi tj. da je motor otvaran, al cu ga kroz godinu dvije morat generalno srediti dok ima dijelova za njih kakvih takvih, inače makina je 84. godina proizvodnje i punih 13 godina je bil jedini na gospodarstvu dok nije 549 kupljenMotor bez generalke do sad ?
Danas sam nakon dugoooo vremena imal čast sjesti na takvu raketu (533 kabrio) i napraviti krug...... ma nek je mastivurdač, nek teško pali po zimi, nek ima loše kočnice, nek ima lufta na volanu da kotači šamaraju.... onaj zvuk, kliktanje motora na leru.....