Znam, ali ja ovo nisam još doživel, obično sve smrdi po gnoju ili hipenolu, ali ovaj put .... svaka čast vlasnikuon je išel ma tehnički a ne servis
Nisam primjetil kad sam se za volan pridržavalJa volim jabuku🙂
Znam, ali ja ovo nisam još doživel, obično sve smrdi po gnoju ili hipenolu, ali ovaj put .... svaka čast vlasnikuon je išel ma tehnički a ne servis
Nisam primjetil kad sam se za volan pridržavalJa volim jabuku🙂
Znam, ali ja ovo nisam još doživel, obično sve smrdi po gnoju ili hipenolu, ...
Sutra stavljam novi hladnjakOnak uspit..da li je hladnjak izvana čist..da li zrak koji hladi sače izvana ima protok...trebao bi "vidjeti "kroz hladnjak preko cijele površine.?
Da li kad skineš crijevo gore i dolje voda prolazi slobodno kad staviš šlauf direkt iz pipe.
Da li kad traktor radi vrti vodu preko kilera ..to se vidi kad skineš čep na keleru?
Provjeri sva gumena crijeva da nema listanja iznutra koja bi mogla blokirati cirkulaciju...da nema neki list oraha unutra..miševa ..osa
Muha, de si videl pravoga muza da mirise ko pickica?Žalosno je ako je i kod tebe tak kak veliš, imam drugačije mišljenje o tebi
Ja nekak ne vjerujem da se to osjeti idući dan u toj villa propuh kabini..E moj Kapetane duge i kratke plovidbe @Kapetan_broda_Kupljenec vidi ovo.
Ovo je R model, moj omiljeni miris, ko da je znal.... tak se traktor na servis vozi, da radnja miriše još danima poslije
Posto je moderator Muha pokrenul, ja volim crnog.Ja volim jabuku🙂
To se slažem...Ali kak ta kabina dobro dojde kad si negde daleko od kuće a počme padat kiša🙂
Da slučajno ti imaš nekih kilu isluženih boriča za ponuditi najvjerojatnije bi to pasalo u temuA kak smo sad došli na neke 533 ili 539?
A tak smo se lepe spominjali o smradu, luku, jabukama, boji očiju....ki vrag pak sad o nekim traktorima?
Nije riječ o održavanju i sveopčem stanju.@MUHA teško se hvalit sa strojevima koji imaju prek 7000 sati, neki i preko 10000 da budu u tip top stanju bez ogrebotine koji su prošli sve od šume do transporta, meni je dovoljno da su u komadu, da nisu očohani/povinuti i da je signalizacija sva na mjestu...
100 4048 — Postimages
postimg.cc