Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,923
Pa čije je to autorsko pravo? Nekog tam M-F liksona!
Pa i ti si ponosan vlasnik kojeg primjerka pa si sedel 20 let na njemu u strahu i nisi ništ poduzel.Evo to im zamjerim ..da nisu malo te bremze doradili,mene bi bilo sramota ko jednoga inžinjera sjediti 30 let i primati plaču.
Da ja imam njega 10 sana na klocnama ja bi njega doradivao..ali znaš kak je kod mene jedva da napumpam gume .Pa i ti si ponosan vlasnik kojeg primjerka pa si sedel 20 let na njemu u strahu i nisi ništ poduzel.
A dobro, ti nisi inžinjer i poduzel si nekaj oko ručne tak da ipak postoji pomak
Limeni.Cep kao gumeni cep iznutra?
Ja sam dao napraviti alu cahure izvana ali su 1mm debele i nece dugo. Zalijepio sam ih sa diht.masom i ulje.curi manje )
A znam, nadam se da ono više ne visi za rogom?Da ja imam njega 10 sana na klocnama ja bi njega doradivao..ali znaš kak je kod mene jedva da napumpam gume .
Pa to je osnova kulture i komunikacije,valjdaHvala tebi sto si javio rjesenje ove misterije!
Rijetki su takvi.
STAVI ANTIFRIZ!!!@
Sumnja na gubitak tekućine,pa menjali brtvu glave,pa vodenu pumpuHmm, antifriz u novi hladnjak bez ciscenja... Takoder brtva glave, kamenac. Nisam pratio jel generalka il nesto bilo.