Cijene na oglasima su takve kakve jesu, a dali se prodaju po tim cjenama ili dosta nižim to niko nezna.Pozz ekipa evo posto se mislim nesto uzimat od traktora nesto od ovo dvi vrste imt mi cini se najbolja kupnja il imt 533 ili imt 539 posto nemam nista iskustva s voznjom traktora obrađivao bi oko 3hektara njive malo oko drva gnjoja tako da sto gledat uzet.P.s cini mi se da imt 539je skuplji za duplo vise od 533 dali je potrebno toliko davat?Koliko uopce oni realno kostaju?
na koje točno mazalice mislišA ove kugle s mazalicama si radio ili negdje ima za kupiti?
Odmaknula ti se armatura kad si odšarafljivalpozdrav,nožni gas je završen i super radi ali imam jedan novi problem,zašto je hauba ovako zinula,nikad nije udarana niti mjenjana. View attachment 65408 View attachment 65406 View attachment 65407 View attachment 65414
te mazalice sam kupovao,lako se montiraju probušiš rupu i urižeš navoj zavrneš i gotovo,inače su sve spone orginalne,to je djed stavljao kad je traktor kupljen a ja sam ih samo zamjenioA ove kugle s mazalicama si radio ili negdje ima za kupiti?
2 i pol tone.Uvijek volim vidit takvog nekog starca obnovljenog da nije masan na 100 mjesta 😍
To je neki žešći Indos čim je M34 u njemu?