vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Prednje
Zasad je ok, al nismo ništa duže vrijeme radili..Jel pumpa jako grije ulje?
Normalno se registrira , jer je brzina traktora manja od 25 km na sat. P.S . Luft na original volanu kad dođe iz tvornice je veći , u odnosu na ovaj hidrauličkiA kak' to "registrirate"? Nakon takve dogradnje.
Nije da reklamiram, ali vidi na Facebook-u mislim da se lik "zove" remont hidraulike. Radi hidro statičke volane(ili ti ga servo sa orbitrolom) samo se namontira kak sam skužil, dobije se sve pumpa, orbitrol, rukavci, cilindar i crijeva.Ja sam mislio isto upakovati servo na 540 jer mi je primarno zakačen za prikolicu i to je njegov posao, ništa drugo ni ne radi, a kada ima navažanja zemlje i građevinskog materijala pa baciš 20 - 30 tura... Bome vozači svi kukaju da ih sutra bole ruke i ramena 😂😂
Đes nabavijo i koliko jevreja to dođe?
Ja vidio u Sekri neki turski, mislim da je oko 480€ bio.
Po meni to nema smisla. Samo skuris tvornicku zastitu na tanku pa poslije brzo hrdja i procuri a o smecu u gorivu da ne pricam.jel netko ugrađivao plovak goriva? znam da nije baš veliki rezervar...ali ako ima možda neko rješenje...
Ne curi stalno, nekad curi, nekad kaplje, nekad ništa i nije točeno ulje u pumpu. Reparacija?Propuštaju elementi.
Stalno curi u radu ili si možda friško ulje točil u nju?
Najvjerojatnije da.Ne curi stalno, nekad curi, nekad kaplje, nekad ništa i nije točeno ulje u pumpu. Reparacija?
Koje ulje ide i gdje se ulijeva, nisam to nikad radil.redovito unutra ulje da istisne naftu van i gas