• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,334
Dao sam i ja zavrtjeti na tokarskom lamelu prvog stupnja, druga je išla ravno iz kutije u korpu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Ma ništ strašno, radilo bu i ovak.
Sljedeči put kad dođe potreba za na pola 😉

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Hvala, rašpal sam i ja svoju ali meni nebi vjerovali.
Zanima me kak bi išlo u onu čbr...

E tako, sad je to kak treba biti.
Imam jednu malu zamjerkicu koju (ako vidim dobro sa slika) nisi napravil ;)
Pa vjv bi išlo, samo nezz koliko bi stisli, ovo je tri puta zarašpano sa relativno malom rašpom, cca. 7mm širine koju koristim za izvlačenje chiesel lanca.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Ha gle, ja se nebi upuštao u raspravu sa kaliteljima i popuštačima, ali ako feder ostavi otisak u osovini, o čemu pričati?

Najbolje Tungsten 🤪🤣

Stavi masku, čuvaj se da se nevrati nazad sadržaj, hehe.

Hvala bogu moj posao kao vozača kamiona je ujedno i biti strojar, tako da ja u "govna" ne idem 🤣🤣

Posljednje uređivanje:
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Pored drugih obaveza, nisam stigao prdnuti, motor stoji sastavljen već 5 dana, nikako da ga vužgam.
ALI, Danas ga popodne izvukao van, pospajao, odzračio i izvršio prvo opalenje par sati kasnije zbog spleta čudnih okolnosti.

Oden ću okačiti samo par slika, a u viličar temu bacim video i koju sliku više.

IMG_20231221_132356_edit_85770738981182.jpg
IMG_20231221_132410.jpg
IMG_20231221_164226.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Top boja, šteta kaj bu za čas jednobojan 🤭 ;)

Nesmijem propustiti priliku i pohvaliti te za okretanje šelni vode na crijevu koje ide na pumpu vode.
Al bu neko klel konstruktora koji ju je tak okrenul

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,244
Majstore, kaj bi bil jednobojan.
Suh ko bačva baruta, suvlji je od dva nova JD-a koji su u selu. 😎
Nije pran od one promjene dihtunga ventilov, a napravil je sati za novu promjenu ulja.
Kam god dojdem s njim, ljudi mu se nemru načuditi, vele da to nemre biti Imr mašina, haha.
20231129_114314.jpg
20231129_114346.jpg

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Top boja, šteta kaj bu za čas jednobojan 🤭 ;)

Nesmijem propustiti priliku i pohvaliti te za okretanje šelni vode na crijevu koje ide na pumpu vode.
Al bu neko klel konstruktora koji ju je tak okrenul
Ništa nije zdravo za gotovo montirano, kad sjedne ventilator i ostale picaboce, bit će izvršeno dodatno podešavanje i olakšavanje pristupa svemu što bude upitno za naknadno održavanje.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,432
Majstore, kaj bi bil jednobojan.
Suh ko bačva baruta, suvlji je od dva nova JD-a koji su u selu. 😎
Nije pran od one promjene dihtunga ventilov, a napravil je sati za novu promjenu ulja.
Kam god dojdem s njim, ljudi mu se nemru načuditi, vele da to nemre biti Imr mašina, haha.
View attachment 68109
View attachment 68110
Ma to je zapravo Perkins sakriven u IMRovo ruho pa je zato tako suh 👌🤭🤭

Najnoviji postovi

Na vrh