• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Ma kod mene će biti viška, izbacio sam neke koji su se zajeli, ili su matice bile razlokane i tako dalje, a brezone sam izbacio na nekim mjestima i zamijenio šarafom jer mi se nekako učinilo boljom opcijom, pogotovo "dugački" na prirubnici za hlađenje bloka, jedan brezon - jedan šaraf radi lakšeg skidanja. Ne vjerujem da ću skidati, ali... Razmišljao sam o svojim živcima unaprijed. 🤗🥰

Limići od oduška su ostali, to ću naknadno srediti jer je ono gore bilo crijevo za vodu od 1/2" nataknuto, klasika, kada sam ga taknio, puknulo je kao staklo.

U globalu, motor je sastavljen i spreman za prvo opalenje na stolu da vidim da neće slučajno propišati na radilici kako to obično biva.

Od sitica još ostao novi remen jer je nekome bilo teško otići kupiti kraći remen pa je navario nastavak od 3cm na španer alternatora, to je bila "lakša" opcija za nekoga 🤦🏻‍♂️😂

I sad pitanje za neku dobru dušu.

Ima li netko stari hladnjak da mu ne treba? Trebao bi mi usmjerivač za ventilator, nije bitno s kojeg modela niti koliko velik, već ću ga ja pripasati, samo da se ne moram hebat sa izradom od nule 🙈

@LeeChampa
Beli kumić, sve su oči uprte u tebe brate 🥺🥺🥺🤣

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Bum kad dojdem doma, nemrem sad, trenutno sam šlep služba pa imamo nešto za probit sa vatrogasnim kamionom.

Koliko puta da je strugnem za dobru meru, ne znam kaj tražite?

Vidi, ne lažem!

IMG_20231219_154255.jpg
IMG_20231219_154304.jpg
IMG_20231219_154944.jpg

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh