• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,717
jel se isplati onda to stavljat gore ako se ne.koristi bas puno traktor?
Kolko te to veselje kostalo ako se smije znat?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Na našem tehničkom im je neko odal tajnu da je hidro volan dodatna oprema i počeli su upozoravati da na godinu ne budu puštali....

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
Ne vozi se po cesti pa nije ni regan 🤷

Posljednje uređivanje od moderatora:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
a kolika je razliak u cijeni " orbitala" plus stup,plus kolo upravljača , plus majstor koji sve to ugradi ?

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,331
Napravljeno je od Poliamida da traje...mogao bi opet da zatreba za 40-tak godina...:D

a kolika je razliak u cijeni " orbitala" plus stup,plus kolo upravljača , plus majstor koji sve to ugradi ?
Nebitno koliko košta, važno je na kraju biti zadovoljni. Znam da se to ne isplati ulagati na taj traktor, ali da bi ja želio, bi tako napravio. Imam još snage za motanje volana.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Može to i bez spojničke ..kolega radi sve vrste traktora i kaže da je nemoguće imati spojničke za svaki traktor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Napravljeno je od Poliamida da traje...mogao bi opet da zatreba za 40-tak godina...
(y) jedva čekam da ga isprobaš.

Ima čića još jednu priču oko navlačenja 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Samo pomalo, naročito dok ga buš zabijal gore.
Šarafe koristi samo kao vođenje, ručno mora uskočiti. Mjenjač u 3 brzu, kardan uključiti, na kardansku patenterice i kad prva uđe malo okreneš kardansku i osjetiš kad je i ona uzubila i onda samo hop s njim na mjesto.

Najnoviji postovi

Na vrh