Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
A r/d?
Ja vidim da piše 21680€ + PDV = 27100€. Traktor bez kabine, getriba 30 km/h. Jedino za što bi mogao biti ok je plastenik. Za 27 tisuća eura se kupi traktor. To je moje mišljenje i zadnji komentar pošto je tema 539 pa nebi previše zagađivao.Ali to je opet 18000€ + PDV
Slazem se sa oznacenim..ali ono kaj me najvise muci kod elektronike je to da nema popravka...nego mijenjaj...iz tog razloga komentiram da bi rade izbjegavao dok mogu... sve ima svoje prednosti i mane...za moje potrebe je meni 539 dosta...danas sam prolazio kroz međimurje , sve je puno golf dvojiki , stojadina i zaporošca .
ljudi se boje onoga kaj ne poznaju , upoznaj se s tim uređajima i nema straha .
Bježali smo od roto pumpi na iMT , sad se izbjegava klipna ako može .
To ti nije "full frame" traktor od 60ks, već kompakt.Možda JužnoKorejski Kioti. Recimo ovaj od 60 KS, Ima garanciju 60 mjeseci ili 3,000 radnih sati.
https://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-kioti-dk6010h-eu-bez-kabine-rops-4x4-60-mjeseci-garancije-oglas-
31587034
Ali to je opet 18000€ + PDV
Koje je to romsko naselje bilo 🤔danas sam prolazio kroz međimurje , sve je puno golf dvojiki , stojadina i zaporošca
Ili tražili ste gledajteElektronika je radi ekologije i euro normi.
Glasali ste, imate
hvala ne , probao sam ..i priča se da ukidaju poticaje ..lijeskakc , prepolovi oborkePreseli na selo, budi seljak koji se bavi poljoprivredom
Bio si u mom kraju!aha ..mačkovec , štrukovec ..možete se posramiti kakve imaju makine .
e sad da li je nova kia bolja od starog audija ...to ne za ovu temu
U Čakovcu jedino restoran Braco za fileke.može, taman bi mi pasao , pojelo se fileke u KTC čakovec- nikad više