• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
aha ..mačkovec , štrukovec ..možete se posramiti kakve imaju makine .
e sad da li je nova kia bolja od starog audija ...to ne za ovu temu

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
da živite u nekom gradu gdje se od smoga sunce probije par dana godišnje ne bi tako govorili

znam, sad ide rasprava kako se mogu preseliti na selo ...ali večina od nas nije birala gdje bude rođena , neki imaju više sreće , neki manje .

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,043
Preseli na selo, budi seljak koji se bavi poljoprivredom. Posadi par oraha i lijeske i živi kao čovjek. Ovako samo tv, forum. Pokvariti ćeš oči, udebljati se, uništiti pluća od smoga, a još si mlad.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
275
aha ..mačkovec , štrukovec ..možete se posramiti kakve imaju makine .
e sad da li je nova kia bolja od starog audija ...to ne za ovu temu
Bio si u mom kraju!
Molim da drugi put kad te put nanese da se obavezno javiš.
Popijemo kavu/gemišt i upoznamo se!

Bilogorac1

Član
Tu od
17 Stu 2020
Poruka
57
Zanima me jel ima ko za preporučiti kakvu tekućinu za ispiranje hladnjaka odnosno sistema za hlađenje vidim ima razno raznih vrsta, jel možebitno imaju kakav loš utjecaj na neke dijelove pumpu ili dihtunge.

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,517
Nemoj se čuditi da ta kiselina pojede i ono kaj treba i kaj ne treba, tak da bi ti lako ak je kiler i dihtunzi lošiji mogal procuriti negdje ili probiti dihtung glave ;)
Ja sam kiler čistil tak da sam minivašem ispiral dok nije čista voda počela van izlaziti.
Možda sam imal sreće, al ništa nije veliki pritisak od minivaša probil...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,947
Ako je hladnjak ili brtva loša i bolje da procuri u pranju nego u sezoni.

TangoM

Član
Tu od
7 Lip 2020
Poruka
78
Jedno pitanjce od novajlije u poljoprivredi i mašineriji.
Zašto ljudi za IMT 533/539 traže po oglasima 7-8k eura, neki nakon farbanja oglašavaju i po 10k?!
Jel to neka virusna šizofrenija krenula?

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,517
To ti se zove inflacija :hahah:
Realno mislim da većina njih stavi veliku cijenu pa ako se tko zalijepi zalijepi, jer tolko 539 kolko pišeš nije nov koštal dok se mogal kupiti.

TangoM

Član
Tu od
7 Lip 2020
Poruka
78
To traje već par godina hehe.
I tako im svi i pišu u oglasima.... "Toliko nije koštao ni nov 80-ih..." :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh