ovi kaj se kunu da njihovi 533 nemju grijača i da hladni uple na zub, a kad je ispod nule bi samo hteli da je to tak, ali to u večini slučaja i nije tak.
Standardni postupak je da ga zagriješ i upališ.
ovi kaj se kunu da njihovi 533 nemju grijača i da hladni uple na zub, a kad je ispod nule bi samo hteli da je to tak, ali to u večini slučaja i nije tak.
Ako ne puše ko lokomotiva na čep kud se toči ulje kad je vruč, onda možeš probati malo poraditi na glavi, ali moja preporuka ti je da to ostaviš kak je. Kad urediš glavu onda je sve opterečenje na karikama i cilindrima, a vjerujem za te sate da to nije u bajnom stanju.
Pumpaj, i grij i još bu to išlo godinama
U gus se uvijek urezuje krupniji navoj jer ja on porozan.Da je to tacno dokazuju englezi.Na njihovim traktorima se necupaju vijci iz kucista.Oni cak i na poklopce razvodne kutije motora stavljaju vijke sa dosta krupnijim navojem.Bas zato sto su oni aluminijumski i krupan navoj teze proklize.Dobro znamo da na IMT-u u tim poklopcima navoj vrlo lako se sje...
Netrebaš to meni pričati, ja to jako dobro znam.hoće on upaliti ako je dobar......dođi i probaj, i grijač nije spojen, nikako......sada kako sam neke stvari posložio, pali odlično.....i nevjerujem da tako može dobro upaliti......a znam za još jednog, kojem je i pucan blok, čak i malo slini na tom mjestu, i upali ko dobar 539.......a ima i dosta snage......svi pričaju kako taj 533 loše pali, a nitko se neodluči da napravi dobru generalku i da sve promjeni kako treba i obradi kod pravih majstora, štedi se na svemu, pa tako i nakraju bude, loše pali i onda je loš traktor......
Dakle,štift vijci s finim ili krupnim navojem.meni isto bolje zvuči sa krupnijim navojem.a to šta se otpuste..možda bi se moglo rješit s epoksidnim ljepilom?
također..nemam iskustva s ureznicama..ali mislim da je lakše narezat krupni navoj? hvala vam na pomoći.