• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ja sam samo videl jedan jedini 558 za izvoz znam da je gazda poderal 3 daske a bog zna koliko lemeša na plugovima ali motor i getriba nisu bili dirani . Kako je gospodarstvo naraslo taj je traktor prodan do zadnjeg dana je stari gazda žalil za njime makar ga zamijenili DF i JD eovi .

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Nije istina da ga nema na našim područjima, ima, samo je pitanje dali ti to veselje da ga imaš želiš platiti.
Kad ga nađeš onda buš imal priču da ti za te novce kupiš.... u najmanju ruku F16.

Pa baš i nema jedan je bio u bosni 10 tisuća eura.
Ali 577 da je 587 i dao bi za njega

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Moji nisu kupili toga za izvoz nego za domace tržište pa je železja i železja poderal... Ak je to mjerilo, onda su motori jednako kvalitetni. Slažem se sa svim kaj je MUHA napisal i to mi djeluje nekak najlogicnije...

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Gajtan neka on tebe samo dobro služi imal je taj gazda više 558 ali samo za jednim je žalil .Garant je bil drugačiji no kak bi rekel Muhač za njega su svi isti .. Naravno cijenim mišljenje Muhača kao odličnog majstora ali za rad traktora draže mi mišljenje ljudi koji su ostavili jajca ma sicu traktora

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
E moj željkec na traktoru najmanje ostanu jaja a najviše na kičma transu ručnom...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ja sam samo videl jedan jedini 558 za izvoz znam da je gazda poderal 3 daske a bog zna koliko lemeša na plugovima ali motor i getriba nisu bili dirani . Kako je gospodarstvo naraslo taj je traktor prodan do zadnjeg dana je stari gazda žalil za njime makar ga zamijenili DF i JD eovi .

Ja znam da si ti jednog 587 i vozil, a ja nisam, ja sam ih iznutra pregledaval :biggrin:

Mali, nađe se, nađe. Znam za jednog gdje je, možda bi i na bubanj išel, moral bi pitati.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Evo na, još ga ni videl nisi a več si mu manu našel. U prevodu skupo.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Mi kad smo kupovali veći traktor smo gledali jednog 567 koji je kao bil u Australiji ili namjenjen za to tržište. Uglavnom, 5 brzina, fina kabina malo je bila poderana samo, prvi pogon, izvodi itd. Uglavnom da je bil 577 ili 587 sigurno bi na mom dvoru završil. A dal su oni kvalitetniji ili nisu je tak sve jedno jer su iz tih godišta provjereno dobri traktori dolazili.

Crveni torpedo TX serija je išla za dojčland i imali su svakakve opreme od grijanja, odvojene kabine i još svakakvih sitnica s vremenom.. Što noviji TX to bolja oprema. Naspram zelenih su avion, jedino kaj mi je malo kabina bljak puno mi je lijepši original naš zeleni torpedo 55 nego onaj za izvoz makar je ovaj izvozni puno udobniji.

A jel taj 587 ovakve limarije ko onaj sa videa ili običan za naše domaće tržište ? Ak bi bil za na bubanj mene bi jako interesiralo ga pogledati, bar da se kakve slike stave na forum od tako velike makine :D

Posljednje uređivanje:

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Evo na, još ga ni videl nisi a več si mu manu našel. U prevodu skupo.

Pa nije mana ako je cijena s stanjem .
Inače takav traktor bi bio dobar .
Jel imaju mjenjač komplet sinhroniziran ili.
Onaj 587 ima turbo.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kako kod Muhača neke sitne stvari nisu važne meni ušice dodane na vuču ponekad puno znače npr kad dođem sam sa prikolicom po bale moram ju otkopčati da ju natovarim kod utovarene rudo potone za 5 cm toliko ispustim vuču i zakopčam . Da nema te ušice to nebi mogel .

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Njuškalo, index.hr, čačkalo, plavi oglasnik

Poslano sa mog SM-A600FN koristeći Tapatalk

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Imaš i na fb nešto i jeftino i dobro ivisi šta tražis.
Imaš 540 s fiat motorom za 3600 eura mislim.
A ima i jedan 542 za 12000 to je od ovih što su mi upali u oko.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,358
Pa nije mana ako je cijena s stanjem .
Inače takav traktor bi bio dobar .
Jel imaju mjenjač komplet sinhroniziran ili.
Onaj 587 ima turbo.

Vidim da tebi ja najvažnije da traktor IMT ima turbo :D:
Makar su meni puno bolji oni sa istom snagom bez turbine.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Cijev direkt i neka pjeva :(inlove):

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Koliko se sjećam, jedan naš forumaš ima MF175, s motorom od 577 i dodanom turbinom...

Najnoviji postovi

Na vrh