• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Vise vreliste od obicne vode bas i nije neka prednost
Davnih godina MF se hvalil da mogu raditi na 130 stupnjeva ali voda to ne dozvoljava . Zračnjaci rade na 130 i naravno puno manje troše za isti posel veča radna temperatura je prednost kod sagorijevanja . Nedostatak materijali moraju biti kvalitetniji .

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Antifriz koji je na nekih -35 do -40 ima vrelište na 107 - 108 stupnjeva ako se dobro sjecam. Tih par stupnjeva ti nekad može spasit motor.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,582
Ako prokuha, prokuhat ce i na 100 i na 107, manja je steta ako se to dogodi na par stupnjeva manje. Radna temp. ionako nije ni na 100 ni 107.

zeko1982

Član
Tu od
2 Ruj 2016
Poruka
139
meni baca iz hladnjaka van jer nemam termostar,pa moram doljevati sa vodom,samo je preko zime antifriz,a blok puca samo dok ostane voda kad se smrzne a ne ispusti se van voda,a ne ako imas po ljetu vodu u traktoru

baranjac747

Član
Tu od
20 Lis 2011
Poruka
290
Pukla mi je prva opruga na pvp, e aad me zanima dali se pumpa mora nosit na reparaciju ili se samo opruga mjenja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Oprugu ti može zamjeniti lokalni znalac koji se suretal s tim.
Bošista ako stoji iza svog posla ju bude odmah malo pregledal, po potrebi zamjenil ako kaj treba i uzel ti 1000 kuna.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,432
Ja ne vjerujem da su frajeri dali kromirat felge na fercanu :p E to se zove ljubav prema IMTejcu.
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=CmNLl403cA4[/YT]

Posljednje uređivanje od moderatora:

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Jedino kaj mi je odvratno ružno kad su lampe ovak postavljene na haubu umjesto na nosace.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Možda bude prednji utovarivač pa bi smetale a i stvar ukusa meni osbno ljepši traktor sa farovima u masci .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
IMT je imal izvozni program jedan 558 je ostal i prodan u Ju jedan moj poznanik ga kupil doslovno razlika u svemu između izvoza i za "domaće" tržište .

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ma gamad kad moram reći .
Za izvoz bolji traktori a nama krame prodavali.
Bez ikakve opreme

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,432
Željko i kaj je sve imal drugačije taj 558 u odnosu na našeg "domaćeg" IMTa?

A baš zbog tog svog prodavanja traktora bez opreme i sa nikakvim bučnim kabinama IMT i je propal.. pogledaj IMT seriju za izvoz, znači noviji tip limarije(88-89 takva limarija) kabina udobna, tiha za to vrijeme, grijanje, široka vrata itd..

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
IMT je propal zbog lopovluka na celom prostoru bivše države, to je glavni razlog, ko i sve druge tvornice i kompletna proizvodnja...

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Gotovo sve drugačije prednja kuka , zadnja kuka (vuča pomična po visini) jače poluge i jači hidraulik sa poprečnom polugom, sic ,veča kabina sa grijanjem alternator i ne sječam se svega ma na daljinu se vidla razlika i na naljepnice je pisalo 558 deluxe i yugoslavija sa y .

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Jesi zaboravio perkins turbo motor na 577 ha.
Kabina ko na.maseyu imaš video na youtubu.
Mokro kočenje vanjski hidrulik.
A k nama ni grijanja

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh