• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,773
Hahah.. Ma ja nemam takvu raketu. Samo 533 z motorom od 539. Al dosta mi troši, pa ga moram gasit

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,142
A nek bu za uspomenu, lakiranje ide 100%,pa bi možda i predihtal tu i tam kaj bu trebalo, ono kaj kaplje🤭
Prije lakiranja probaj zamijeniti sat časova rada ,jer izgleda da imaš od 533,pa možda i sajlu nek bude sve po PS-u.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,142
Ta je stara mjesec dana, stara prestala brojiti sate ,a u četvrtom mjesecu imam tehnički. Ne bi bilo zgodno da imam iste sate rada treći put zaredom.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,866
Ta je stara mjesec dana, stara prestala brojiti sate ,a u četvrtom mjesecu imam tehnički. Ne bi bilo zgodno da imam iste sate rada treći put zaredom.
Tu imaj za tehnički, a radi sebe ugradi novu ;)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,245
Kad sam kupio Steyra nije radio sat - sajla pukla. Popravio sajlu i dodao ona 4 sata što sam vozio iz Kž i 3 koje sam još nabio. Kad je upisivao satove, na prvom TP, vidio da ne radi brojač okretaja i pitao kako ima samo 7 sati, objasnio sam da ne znam koliko ima sati, a da je kod mene odradio tih 7 sati. Upisao 7 sati. Sad ima 73 sata!

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,142
Tu imaj za tehnički, a radi sebe ugradi novu ;)
Budu upisali promjenu sata kod tehničkog pregleda,ali i meni je bitno zbog servisa. Orginal stala na 6730 sati.

Najnoviji postovi

Na vrh