Ima tu svašta! Prolaze na TP sa tablicom na hladnjaku, gore na kabini, odozada gore na kabini..........
Kaj se tiče ovog ferge od prije par postova, ne bi prošel zbog pozicije registarske tablice. Ona je predviđena da ide na zadnji lijevi blatobran kod traktora. Kod ferge originalno tablica ide na zadnji lijevi blatobran ispod štop lampe. Ako bolje pogledate vidli budete da lijevi zadnji far odozdola ima transparentnu plastiku s zadaćom da osvjetljava tablicu.
Ko njih šljivi, ja bum iznutra ugradil. Tam se valjda smije 🤭Ak ugradiš radne Iampe pa i onu rasvjetu letvu ispred na terenca, svejedno trebaš atest, makar se to koristi samo izvan cesta.
Osobno isto mislim da je to pretjerivanje, ali tko sam ja da prigovaram.
Korištenje takvih svjetla po cesti je drugi problem.
Glede položaja tablice niste u pravu. Nekad je IMT imal tvornički mjesto iza sica, neki traktori imaju predviđeno mjesto na kabini...
Zato su se te stare YU tablice i montirale napred na masku haube-kilera. Ja sam svoju kockastu postavil na stražnji gornji dio kabine, gdje mi najmanje smeta, ali ipak mi smeta jer nemogu 100% otvoriti zadnje staklo-prozor......Ko njih šljivi, ja bum iznutra ugradil. Tam se valjda smije 🤭
Kaj nisu nekad traktori imali dvije tablice?
A nekad su tablice (one zelene) bile dugačke pa da su išle na blatobran izlazile bi van gabarita.
Tablica može biti i ravna ko ona na autu, ne mora biti ovakva pravokutnaZato su se te stare YU tablice i montirale napred na masku haube-kilera. Ja sam svoju kockastu postavil na stražnji gornji dio kabine, gdje mi najmanje smeta, ali ipak mi smeta jer nemogu 100% otvoriti zadnje staklo-prozor......
Kad su zmislili te "kockaste" u mom kraju su ih svi metali napred na šajbu jer čim si išel prema milicajcu odma je s lizaljkom mahal jer je večina bila neregistrirana.Zato su se te stare YU tablice i montirale napred na masku haube-kilera. Ja sam svoju kockastu postavil na stražnji gornji dio kabine, gdje mi najmanje smeta, ali ipak mi smeta jer nemogu 100% otvoriti zadnje staklo-prozor......