Dobro si čul, ono kaj je bilo iz kraja onog stolječa bilo je. Ovo sve poslje je kak i sve danasa sam cuo da ti 539 sa DV nisucbas nesto uspjeli i da im kvaliteta za starcima dosta opala
Samo sam cuo....
Evo @MUHA samo da javim da su nosači složeni . Osim toga promjenjene su kompletne cijevi od nafte. Opran rezervar.Našel sam.
Torban vijak, velika metalna pločica, gumica koju možeš izrezati doma od nečega i samoosiguravajuča matica M8.
Onaj šlic na rezervaru podvučeš da ti šlic sjedne na metalnu pločicu.
Ako ti se torban vrti kad buš stezal nabi na njega veči šerafciger koji bu ga stisnul prema dole da se zacvika u šlic i da se ne vrti
Strašno, neznam kaj bi rekel za te današnje dijelove.....Kupio sam i sajlu za traktormetar koja naravno ne paše na postojeći, nemože se zašarafit niti na jednoj strani.
Jel ti vilica prekratka ili predugačka?Postavljen je termometar ali imam problem. Ne mogu ga fiksirati u onu rupu na ploči. Jednostavo ne mogu zašarafiti onu vilicu od ispod koja bi pričvrstila sat za ploču. Ima li koja caka kako to riješiti?
A kak se taj dio točno zove? To kaj na dlici?Eto, prvo pitanje i odmah blokada.
Nemam pojma o pneumatici a na večini traktora sa kojima sam se ja suretal nije bilo zračne instalacije.
Nisam to nikad rastavljal i neznam kak bi to radi i kak bi trebalo raditi, nažalost.