• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,379
Osigurac ti je hrđav. Drzi kljuc u polozaju za paljenje i okreci osigurace.
Ako to ne pomogne, kvrcni malo cekicem po automatu na anlaseru

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,003
@Deda Marek Ja ti imam cijelu donju poteznicu i ne koristim ju...moremo se dogovoriti...

Imam jedan problem i nisam siguran di da pocnem kopati...u jutro kad su minusu (npr. u subotu bilo -8) nece mi rakte upalit prek brave...prvo sam mislil da je brava kriva pa sam zamijenil za onu poteznu...palil je odlicno. Jer izgleda da na staroj zahebaval i spoj s grijacom...i mislil sam da sam rijesil problem...medutim nisam...ocito da se od zime negde izgubu kontakt...jer sam ga upalil direkt.. di da krenem s provjerom? Bi mozda bil kriv osigurac?
Čekam ponudu na pp

MIRO76

Novi član
Tu od
22 Velj 2022
Poruka
11
Pozdrav, sastavljam traktor imt 533 nakon farbanja. trebam staviti kabinu sad gore, kupio sam nosače kao što su na slici. Ako mi netko može odgovoriti koji ide od gore a koji od dolje. ja bi veće stavio od gore a manje od dolje. jel to ispravno?

Prilozi

• images.jpeg
    images.jpeg
    6.5 KB · Pregleda: 47
  • 20211127_145558.jpg
    20211127_145558.jpg
    71.2 KB · Pregleda: 46

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,929
@Kupljenec ovaj grijač ubodi za male novce ako je radijator ispravan, ventilator je nebitan, to se napaše nekaj drugo.
Garantiram da ti bu vruče ;)

MIRO76

Novi član
Tu od
22 Velj 2022
Poruka
11
Tanko u rupu

Muha oprosti možda sam dosadan sa nosačima kabine. ja to nisam nikad radio pa si jednostavno ne mogu pojmiti. Original je bio naprešan iz komada unutra u ovu rupu. ja kad stavim kako si mi pokazao na slici to je meni ok. Nije mi jasno kako dodje ispod nosača. evo pokušao sam skicirati na slici. ja tu imam možda i 2 cm lufta.

Prilozi

• nosač kabine.jpg
    nosač kabine.jpg
    17.7 KB · Pregleda: 23

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,929
Kaj bi bil dosadan.... sad malo opet gledam te tvoje nosače, oni moji nisu imali donju polovicu.
Bile su pločice koje kak si stezal su raširile donji dio gornjeg nosača.
Probaj ti ovog donjeg naopako okrenuti pa da vidiš jel bu širil gornjeg.

MIRO76

Novi član
Tu od
22 Velj 2022
Poruka
11
Ok hvala ti.Probat cu. Danas je to na redu. Iste su kabine, moja i ona sa tvojih slika. Ako ne ide sa donjim možda ga izbacim i stavim pločicu pa probam zatezati

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,929
To ne treba pretegnuti, teret kabine ionak stišče prema dole.
Ova donja strana drži tek toliko da kabina na grabama ne iskoči iz leišta.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,149
Meni to više liči na podloške za podešavanje visine kabine, da nebi previše visila naprjed, pa sprječavala dizanje haube ili otvaranje poklopca haube. Muhinu varijantu imam i to je Panexova kabina, tam ide aluminijska pločica od ispod, ali sam je svejedno podlagati između gumenog nosača i kabine iz predhodno navedenih razloga.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,379
Da li netko ima iskustva sa zamjenom piksi i lezaja na rukavcima prednjih kotaca imt 533...

Naime...kupio sam sve u kompletu indijsko, samo su ostale one ruke debele u koje ide rukavac sa piksama.
Kad spustim traktor s dizalice, jedva volan ide okolo.
Na zraku ide lagano.
Kao da su lezaji pretanki.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh