hrvoje999
Član
- Tu od
- 20 Pro 2009
- Poruka
- 928
Pjero,sumnjam da bi mogel s cilindrom od automobila nekaj postići,jer su na autima letve,a i one su slabe za takva opterečenja,bilo je negde rijeći o tome.Po meni ne gine ti orbitrol,par crijeva,možda neki rezervoarčić manji(ako se neda uzet ulje iz traktora,a i ako se da,ovo bi bilo jednostavnije),cilindar određenog hoda,dvoradni naravno,pumpa i onda posel oko toga.A ne vidim zakaj bi elektrohidrauličnu pumpu,kad se da napravit nosač za manju hidrauličnu i stavit na pogon preko remenice,ovak samo imaš još jednog potrošača(električnog) i nisi nikaj izbegel.Odnekud moraš uzet traktoru snagu za pokretanje bilo elektrohidraulične pumpe,bilo klasične hidraulične.
Mislim da se od rashodovanih viličara more najti dosta dijelova,sad pred kraj godine i početkom druge,mahom su remonti pa se neke firme znaju rješavati takvih stvari,a za jeftine novce se može komplet nabavit,samo treba tražiti.
Čak je bil jedan v njuškalu kaj je prodaval orbitrol,creva,cilindar i pumpu.Znači skoro sve,a sad ti ostaje jedino posla da to probaš pripasati gore.
To je moj skromni savjet,ako pogreših negde ispravite me!
Da,moj bratić je imal 542 i bunil se dosta,negde su mu rekli 700 kuna za ugradnju hidrauličnog volana,ali mislim da NIJE REKEL CELU ISTINU,da se pristojnije izrazim.Jer da je tak jeftino sumnjam da bi se neko vozil bez hidrauličnog volana na 542.Imam li pravo?
Mislim da se od rashodovanih viličara more najti dosta dijelova,sad pred kraj godine i početkom druge,mahom su remonti pa se neke firme znaju rješavati takvih stvari,a za jeftine novce se može komplet nabavit,samo treba tražiti.
Čak je bil jedan v njuškalu kaj je prodaval orbitrol,creva,cilindar i pumpu.Znači skoro sve,a sad ti ostaje jedino posla da to probaš pripasati gore.
To je moj skromni savjet,ako pogreših negde ispravite me!
Da,moj bratić je imal 542 i bunil se dosta,negde su mu rekli 700 kuna za ugradnju hidrauličnog volana,ali mislim da NIJE REKEL CELU ISTINU,da se pristojnije izrazim.Jer da je tak jeftino sumnjam da bi se neko vozil bez hidrauličnog volana na 542.Imam li pravo?